Kendis-ejendomsmægleren Jan Fog har fået sat et punktum for sit ungkarleliv. Tirsdag aften blev han viet til sin ekskæreste Charlotte Juul.

- Selvfølgelig er jeg en glad mand. Jeg ville da være dum, hvis jeg ikke var glad. Nu er vi blevet gift og sidder med en fantastisk middag med en ligeså fantastisk 30 år gammel gran cru rødvin, som passer med den tid jeg har kendt Charlotte.

Sådan lyder det fra kendis-ejendomsmægleren Jan Fog. Han har nu lade sig smede i ægteskabets lænker med sin udkårne, den 17 år yngre Charlotte Juul.

Parret var kærester i få år for 30 år siden, men har aldrig sluppet kærligheden til hinanden. Siden har de haft et kærlighedsforhold, som Jan Fog tidligere har beskrevet for BT, som et far-datter-forhold. Og Fog har da heller ikke lagt skjul på, at ægteskabet ikke skal gøre parret til kærester, men at det i stedet mere er et fornuftsægteskab, der skal gøre Charlotte Juul til ejendomsmæglerens arving og sikre hende økonomisk.

Men det ændrer ikke på glæden for 64-årige Jan Fog.

- Ja, jeg er glad, og det er da en meget sjov fornemmelse - at det er sidste dag (som ungkarl, red.), siger han.

Brylluppet og vielsen fandt sted efter fyraften ved 18-tiden i Jan Fogs store palævilla på Strandvejen i Taarbæk nord for København. Jan Fog og Charlotte Juul overvejede ellers at blive gift i udlandet. Men de planer blev ikke til noget.

- Problemet er, at der sker sgu så meget her i december, at man næsten ikke kan nå det, man gerne vil, siger Jan Fog.

I stedet valgte parret at holde et lille intimt bryllupsselskab for kun otte personer. Foruden bruden og brudgommen deltog en af Jan Fogs brødre, Charlotte Juuls veninde, to venner, der var vidner, samt to andre venner. Og så naturligvis Jan Fogs elskede 12-årige bassethund Hannibal.

- Ja, Hannibal skal være brudehund, jokede Jan Fog, da bt.dk talte med ham kort før vielsen.

Bryllupsmiddagen fandt også sted i Fogs villa med udsigt til Øresund, hvor hans hushjælp sørgede for maden.

- Jeg har hentet de bedste vine fra kælderen. Og så sætter vi nogle stearinlys på bordet og tænder op i pejsen, siger ejendomsmægleren, der ikke har købt nyt tøj til brylluppet.

- Det bliver helt casual, siger Fog, der fortæller, at parret ikke har planer om at bruge vielsesringe.

- Vi har besluttet, at vi ikke vil gå med ringe. Men selvfølgelig har jeg købt en bryllupsgave til Charlotte, fortæller brudgommen, der dog ikke vil afsløre gaven, før bruden selv har pakket den ud.

Selv om Fogs bryllup er noget utraditionelt, så har han dog overholdt én tradition:

- Mine venner holdt en polterabend for mig i torsdags, hvor vi spiste middag hos en af vennerne, Vi var 11, og det var bare kanon hyggeligt. Jeg havde sagt, at jeg ikke havde lyst til det helt store, og jeg er nået den alder, hvor det heldigvis bliver respekteret, lyder det fra den glade ejendomsmægler.

Og om selve bryllupsmiddagen tilføjer Jan Fog efter vielsen, at han er meget tilfreds:

- Det var en super lækker hjemmelavet asiatisk middag. Uhm..