I 'Bridget Jones' dagbog' var jagten på den besværlige størrelse kærlighed i fokus.

Men nu har virkelighedens Bridget Jones – den amerikanske skuespiller Renée Zellweger – fundet den. Det bekræfter hendes udkårne, den ti år yngre britiske tv-vært Ant Anstead med et kyssebillede af parret på sin Instagram.

I teksten skriver den 42-årige Ant Anstead om det 'meget specielle ved New Orleans', den amerikanske by han for tiden nyder i 'magisk selskab'.

I juni blev den tidligere 'Wheeler Dealers'-vært officielt skilt fra tv-ejendomsmægleren Christina Haack, men allerede samme måned begyndte rygterne om ham og Renée Zellwegers forhold at florere, og kort efter begyndte de amerikanske medier at kunne vise det ene paparazzobillede efter det andet af det forelskede nye par.

Ant Anstead og Renée Zellweger skjuler ikke længere deres kærlighed, for nu har den 42-årige tv-vært delt et vaskeægte kyssebillede af parret.
Ant Anstead og Renée Zellweger skjuler ikke længere deres kærlighed, for nu har den 42-årige tv-vært delt et vaskeægte kyssebillede af parret. Foto: @ant_anstead/Instagram
Vis mere

Men nu forholder parret sig altså for første gang selv til deres romance – ved at dele deres eget kyssebillede.

Og det er Ant Ansteads følgere altså vilde med, for i skrivende stund har den diskrete offentliggørelse af kendisforholdet fået lige knap 60.000 likes.

Renée Zellweger har senest dannet par med musikeren Doyle Bramhall II i syv år frem til 2019.

Derudover har hun et famøst bagkatalog af mænd, der tæller fire måneders ægteskab med sangeren Kenny Chesney, en forlovelse med skuespilleren Jim Carrey og forhold til musikeren Jack White og skuespilleren Bradley Cooper.

Hun har ingen børn, men det har hendes nye kæreste til gengæld.

Ant Anstead deler den toårige søn Hudson med ekskonen Christina Haack, og derudover har han datteren Amelie og sønnen Archie med ekskonen Louise Anstead.

Den britiske tv-vært vil formentlig være mest genkendelig for bilentusiaster.

Han har nemlig været vært på en lang række britiske bilprogrammer, såsom 'For the Love of Cars', 'World's Greatest Cars' og ikke mindst de tre seneste sæsoner af 'Wheeler Dealers'.

Renée Zellweger er en anerkendt og prisvindende skuespiller, der senest blev belønnet med en Oscar for sin hovedrolle som Judy Garland i 'Judy' fra 2019.

Herhjemme er hun formentligt bedst kendt for sin hovedrolle som Bridget Jones i den romantiske komediefilmserie af samme navn.