Stakkels Kim!

Et kunstbillede af realitydronningen Kim Kardashian West har i den forgangne uge udløst sjove reaktioner på nettet.

Det skriver VT.

Det gælder om at holde kog i tingene, og den 36-årige selfiedronningen bliver nødt til at komme op med friske måder at vise sin krop frem for at holde interessen ved lige. Senest har hun medvirket i en fotobog, at de to ikoniske modefotografer Mert Alaş and Marcus Piggott, der har fotograferet den amerikanske kendis i en noget speciel positur. Nemlig oppe i et træ.

Kim Kardashian satte hypen i gang i 2015, hvor hendes voluminøse bagdel 'ødelagde internettet.' Siden har hun ikke været bleg for at dele ud af hudbilleder i forskellige stilarter, når hun da ikke har optrådt i gennemsigtig tøj foran fotografernes linser.

I kølvandet på, at den 36-årige har delt den spøjse, afklædte posering, har flere mennesker på de sociale medier givet deres bud på, hvad Kim Kardashian West mon laver i et træ. Hun fik også lidt på puklen for at forsøge at stjæle opmærksomhed fra Irma-orkanen, der blandt andet har hærget i det sydlige USA.

Den amerikanske kendis har tidligere forklaret offentligt, at den megen nøgenhed i offentligheden giver hende nogle gevaldige opsving i selvtillid.