Det forventes at blive en af årets helt store filmsucceser, og Nikolaj Lie Kaas er da også selv vild med ’Kvinden i buret’.

Vi kan roligt glæde os til, at filmatiseringen af ’Kvinden i buret’ får premiere til efteråret. Det lover filmens hovedperson, Nikolaj Lie Kaas.

- Jeg har lige set den færdige film, og den er rigtig fed. Det er en svær historie at fortælle, fordi der er fem års mellemrum fra, da forbrydelsen sker, til vi opklarer den. Men jeg synes, det er lykkedes rigtig godt, og jeg er stolt af den, sagde Nikolaj Lie Kaas, da han i aftes mødte op på den røde løber til Robbie Williams-koncert i Parken.

I filmen spiller Nikolaj Lie Kaas hovedrollen som kommissær Carl Mørck, og forfatteren bag bogen, Jussi Adler-Olsen, har tidligere nævnt, at han er stor fan af den populære skuespiller.

- Nikolaj Lie Kaas er jo fantastisk, og han kan da være ligeså rigtig forkert som alle andre, sagde han med et glimt i øjet sidste år.

Se traileren til 'Kvinden i buret' her:

Hvordan Jussi Adler-Olsen har det med filmatiseringen af hans kæmpesucces, ved Nikolaj Lie Kaas ikke endnu.

- Jeg har ikke snakket med Jussi, og jeg tror heller ikke, han vil se den på forhånd. Men jeg håber da, han kommer til premieren, lo han ydmygt foran Parken.

Til september begynder indspilningerne til ’Fasandræberne’. Lige derefter - nemlig den 3. oktober - har ’Kvinden i buret’ så Danmarkspremiere.