Realitybaben er ikke længere på singlemarkedet, da hun har fundet sig en sød fyr.

Den populære blogger og tidligere ‘Paradise’-kendis Nikita Klæstrup har i flere måneder ikke ønsket at kommentere på, om der var en ny mand i hendes liv, når pressen stillede nysgerrige spørgsmål.

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup jubler: Familieforøgelse i vente

Da Realityportalen.dk mødte den 22-årige blogger på den røde løber til Guldtuben, kunne hun dog afsløre, at der er store nyheder på kærlighedsfronten.

»Det går lidt op og ned. Det gør det jo i forhold, men jeg har en fyr i mit liv, og jeg elsker ham så utrolig højt, så jeg vil vurdere det som om, at jeg er afsat. Jeg vil i hvert fald ikke have andre end ham. Jeg tror, det mest præcise, som vi kan sige, er, at vi har et passioneret forhold. Vi går fra at råbe og skrige af hinanden til at sige, at vi savner og elsker hinanden. Så det er interessant,« fortalte Nikita Klæstrup, der dog ikke ønskede at komme ind på, hvem denne nye kæreste er.

»Jeg foretrækker at holde det privat. Nu har jeg prøvet de her offentlige forhold, og det gik knap så godt. Det tror jeg, at alle godt kan huske. Men jeg kan afsløre, at det er en ret så privat person,« forklarede hun.

Se hele interviewet med Nikita øverst, hvor hun også afslører, at hun er i gang med en ny karriere som skuespiller.

SE VIDEO: Kom med live på den røde løber til GULDTUBEN

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup: Sådan har jeg forbedret mit udseende

STORT GALLERI: Se alle billederne fra Guldtuben 2017

Følg med på Realityportalen Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev oprindeligt bragt hos Realityportalen