Julen er hjerternes fest.

Det beviste den australske skuespiller Nicole Kidman i weekenden, da hun til et velgørenhedsarrangement donerede intet mindre end 100.000 dollar til ære for sin kollega og landsmand Hugh Jackman, der spiller hovedrollen i forestillingen 'The Music Man' på Winter Garden Theatre.

Det overraskende øjeblik foregik foran publikum og skuespillerne på scenen, da Nicole Kidman smed hånden i vejret og råbte:

»Et hundrede tusinde dollar!«

Det viser en video fra organisationen bag auktionen Broadway Cares på Instagram.

De 100.000 dollar – svarende til 719.000 danske kroner – blev doneret for at få fat i Jackmans hat i en auktion til fordel for personer, der lever med hiv/aids, personer der kæmper med covid-19 og andre alvorlige sygdomme i USA.

I opslaget på Instagram skriver Broadway Cares, at donationens størrelse giver 20.000 måltider og 2.000 lægebesøg i juletiden til de ramte af hiv/aids, covid-19 og andre alvorlige sygdomme.

Nicole Kidman og Hugh Jackman har kendt hinanden i 30 år, og spillet sammen i storfilmen 'Australia' fra 2008 – derfor var der også et kærligt kram mellem de to, da hatten blev overrakt.

»Jeg elsker dig. Jeg elsker Broadway. Og jeg elsker, hvad I Broadway Cares gør, men jeg vil også gerne sige, at dette show er ekstraordinært,« sagde Nicole Kidman, da hun blev overrakt mikrofonen.

Hugh Jackman har efterfølgende på sin Instagram skrevet en hyldest til sin ven og kollega gennem 30 år:

'Den generøsitet og kærlighed, der kommer fra Nicole Kidman, har efterladt mig mundlam. Tak Nic for dit venskab og din støtte.'

Herunder kan du se øjeblikket, der fik publikum og skuespillere til at spærre øjnene op.