Den tidligere realitydeltager Nicolai Schwartz har været på knæ.

Til sommer skal han derfor giftes med kæresten gennem fem år, 'Vild med dans'-danseren Silas Holst. Men han har også andre store planer for det kommende år.

»​Jeg håber, at 2022 både betyder, at vi bliver gift, og at der er en kommende baby på vej,« fortæller Nicolai Schwartz til B.T.

De sidste tre år har han drømt om at få et barn.

Men det bliver uden sin kommende mand, der i forvejen har otteårige Maggie My og femårige Bob Jones med sin eksmand, skuespilleren Johannes Nymark og veninden Louise Mahnkopf.

Han har nemlig fået de børn, han skulle have, så Nicolai Schwartz' plan var på samme måde at blive far sammen med en veninde.

Men efter mange overvejelser de sidste par år er den veninde nu sprunget fra.

»Jeg er på udkig efter en ny mor. Desværre gik det i vasken med hende den anden, for hun fik en kæreste, så hun vil godt gå den vej, og al respekt for det,« fortæller den nyforlovede lufthavnsmedarbejder.

Men 36-årige Nicolai Schwartz vil være far.

Så selvom han står med udsigt til bryllupsplanlægning og at ægte Silas Holst, så leder han samtidig efter én, der vil være mor til hans kommende drømmebarn.

»Jeg er på udkig efter en ny mor, som vil være aktiv mor. Så jeg er inde på Regnbuebarn.dk for at se, om der skulle være noget der. Jeg havde ikke rigtigt nogen plan B, jeg ønsker egentligt bare at finde en god mor, der vil være der og være en del af vores store familie også,« fortæller Nicolai Schwartz.

Til daglig bor han sammen med Silas Holst, og ikke mindst Louise Mahnkopf, Johannes Nymark og hans kæreste Jeppe Christoffersen, samt regnbuefamiliens to børn.

Andre læser også