Bendtners ledsager var en kvinde, som ugebladet Se og Hør har identificeret som Fransesca Tholstrup, gift med den danske Søren Tholstrup, der tilhører Kronprins Frederiks inderkreds.
Bendtners ledsager var en kvinde, som ugebladet Se og Hør har identificeret som Fransesca Tholstrup, gift med den danske Søren Tholstrup, der tilhører Kronprins Frederiks inderkreds. Foto: All Over Press

Næppe havde Nicklas Bendtners Arsenal fået smæk af Barecelona, før han tog en god veninde med relation til det danske kongehus med på kinky sexklub. De to venner besøgte i sidste uge den berygtede London-klub The Box, hvor man f.eks. kan opleve transevestitter have trekantsex med hinanden.

Ifølge vedholdende mediehistorier er Nicklas Bendter single igen, kun få uger efter at tv-baronessen fødte ham en søn. Parret har ikke ønsket at kommentere historierne, heller ikke overfor bt.dk.

Ifølge flere engelske aviser er parret stadig gode venner, Bendtner besøger ofte Fleming og den nyfødte søn i hendes hus i Chelsea. 

Onsdag i sidste uge gik Nicklas i byen dagen efter en Champions League-kamp, hvor Arsenal fik smæk af spanske Barcelona. Bendtners ledsager var en kvinde, som ugebladet Se og Hør har identificeret som Fransesca Tholstrup, gift med den danske Søren Tholstrup, der tilhører Kronprins Frederiks inderkreds.

Parret besøgte, ifølge Daily Mail den nyåbnede natklub The Box, der er åbnet i den klassiske Raymond Revue Bar - Londons første stripklub. Først nød parret et stripshow som, senere på natten blev afløst af et egentligt sexshow, hvor man Ifølge den engelske avis kunne opleve transvestitter have sex med sig selv, for derefter at lade det gå ud over deres nærmeste omgivelser.

Selvom underholdningen på scenen bedst kan beskrives som billig, er den fashionable klub et dyrt sted at opholde sig. Et bord koster det op til 26.000 kroner. Og det er uden drikkevarer. Champagne fås fra 1.200 kroner op til 170.000 kroner for en særudgave af Dom Perigno.

Klubben holder til i en gyde i Londons Soho. Selvom det ikke bliver meget dekadent og kinky er der flere royale navne på stedets A-liste, allerede nu. kort efter åbningen. Prins Harry var der sammen med sin kusine prinsesse Beatrice og dennes mand. Andre kendte gæster har været Jude Law, Kate Moss, Keira Nightley og Emma Watson. 

Daily Mails Rose Hardy har som den første journalist besøgt klubben under cover. Tilfældigvis samme dag, som Bendtner og Fransesca Tholstrup. Hardy beskriver underholdningen som hardcore pornografi af den mest frastødende slags.
 
- At et sådant sted er blevet et yndet tilholdssted for kongelige og berømtheder er ikke til at tro, skriver hun på mailonline.co.uk.

The Box er en kopi af en New York-klub med samme navn, skabt af et barnebarn af komponisten Oscar Hammerstein. Simon Hammerstein har beskrevet sin natklub som et sted for 'mystik og seksuel åbenhed'.
 
Udover den danske landsholdspiller og hans selskab så Rose Hardý en engelsk cricket landsholdspiller i klubben.

Det understreges, at det ikke fremgår af Daily Mails reportage, at der skulle være andet end venskabelig kontakt mellem Bendtner og Fransesca Tholstrup.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.