Vi er lige skøre og begge to meget fokuserede på vores sportsgrene, siger Nicki Pedersen om forholdet til sine nye kæreste, Helene.
Vi er lige skøre og begge to meget fokuserede på vores sportsgrene, siger Nicki Pedersen om forholdet til sine nye kæreste, Helene. Foto: Sisse Stroyer

Den danske speedwaystjerne viste sin smukke kæreste frem ved Sport 2015 i Herning

Det var en storsmilende Nicki Pedersen, der i lørdags kom til Danmarks Radios Sport 2015 i Messecenter Herning. For i hånden havde han sin nye kæreste, Helene Hüttmann.

LÆS OGSÅ: Star Wars-stjerne: Her er min danske kæreste

»Vi har mødt hinanden gennem Instagram. Jeg så hendes billeder og tænkte, at hun så godt ud, og så kontaktede jeg hende«, sagde speedwaykøreren, der for halvandet år siden gik fra sin mangeårige kæreste, Anne Mette, som han har børnene, Mikkel og Mikkeline med.

LÆS OGSÅ: DR truer Grand Prix-stjerner til tavshed

Den svære tid ser dog ud til at være fuldstændig glemt for den 38-årige sportsstjerne, der var opslugt af sin hotte Helene, der er frisør og fitness-atlet.

»Vi er meget ens. Vi er lige skøre og begge to meget fokuserede på vores sportsgrene«, fortalte Nicki og kiggede på Helene med et stort forelsket smil.

LÆS OGSÅ: Anne Lindfjeld smider alt i ny reklame: Se billedet

»Ja, vi træner også sammen. Vi mødtes i april sidste år og skal til at flytte sammen om nogle uger, når Nicki flytter hjem fra England. Vi skal bo i mit hus i Odense, til Nicki har fået bygget sit hus i Middelfart færdigt«, lød det fra Helene.

Artiklen er oprindelig bragt på herognu.dk

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.