Nicki Minaj har hele 107 millioner følgere på Instagram, hvor hun har postet mere end 6.000 billeder, men det kan snart være forbi.

Den 36-årige sangerinde har fortalt, at hun ikke længere vil poste billeder, fordi Instagram har tænkt sig at fjerne 'like'-funktionen for de amerikanske brugere.

»Jeg poster ikke på Instagram i denne uge, fordi de fjerner likes,« skriver hun på sin Twitter-profil, hvor hun har 20,6 millioner følgere.

At Instagram fjerner likes betyder, at du ikke kan se, hvor mange likes et billede har, hvis du ikke selv har postet billedet. Det skriver Mirror.

Verdensstjernen er utilfreds med, at Instagram fjerner 'likes'-funktionen.
Verdensstjernen er utilfreds med, at Instagram fjerner 'likes'-funktionen. Foto: ANGELA WEISS
Vis mere

Instagrams CEO, Adam Mosseri, sagde tidligere på ugen, at mediet ville teste den nye funktion med et formål:

»Hele ideen er at forsøge at gøre Instagram mere trygt, mens det ligeledes skal være mindre konkurrencepræget, end det er lige nu. Det handler om de unge mennesker,« udtaler han.

Ifølge Mirror er den 36-årige verdensstjerne dog ikke af den overbevisning, at det nye Instagram er bedre.

Utilfredsheden ses på Minajs profil, hvor hun ingenting har postet de seneste fire dage. Sidste gang hun lagde et billede op på Instagram, fik det 525.000 'likes'.

Kollegaen og rapperen Cardi B bakker op omkring Nicki Minaj, og hun skriver, at kommentarsektionen er mere 'giftig' end at kunne se 'likes'.

Nicki Minajs udbrud på Twitter kommer efter, hun i september annoncerede, at hun var færdig med at lave musik, fordi hun ville fokusere på sin familie.

36-årige Minaj blev hemmeligt gift i september med Kenneth Petty, og hun hedder nu 'Mrs. Petty' på sin Twitter-profil.

'Like'-funktionen forsvinder i næste uge for de amerikanske brugere.