Natten til søndag blev Kira Eggers og Mascha Vang slået ned af en voldsmand på Casper Christensens kendis-natklub Sunday Club i indre København.

Ifølge ugebladet HER&NU er der tale om en ven af landsholdsspiller Nicki Bille, og overfaldet opstod angiveligt, da Mascha Vang stod og talte med Nicki Bille på natklubben. Det fik fodboldspillerens ven til at gå amok, fortæller et vidne til ugebladet. 

Selv bekræfter Nicki Bille overfor bt.dk, at han var på Sunday Club lørdag nat.

- Jeg var der og stod og snakkede venligt med Kira og Mascha. Jeg har kendt Kira i mange år, vi er private venner, og jeg har mødt Mascha et par gange, fortæller Nicki Bille til bt.dk.

Men at Rosenborg-spillerens navn kædes sammen med det voldelige overfald i København på de to kendte kvinder, er den 25-årige Nicki Bille ekstremt træt af.

Han havde nemlig forladt natklubben, kort før Masha Vang og Kira Eggers blev slået ned, netop på grund af, at det trak op til ballade, fortæller Nicki Bille selv til bt.dk

Ikke særligt fuld

- Der opstår noget tumult med en mand, som gør, at en veninde, jeg følges med, vil væk. Der er en dårlig stemning, så min veninde tager mig i hånden og siger "vi går nu". Og så gik vi heldigvis hjem. Jeg var heller ikke særlig fuld, heldigvis, siger angriberen, der er ekstra påpasselig med ikke at rode sig ud i noget, efter at han i september under en våd bytur i Trondheim opførte sig voldsomt overfor personale og gæster på en bar, at han blev arresteret af norsk politi.

Om voldsepisoden på den københavnske kendisklub fortæller et vidne til HER&NU, at Nicki Billes 'ven' først slog Mascha direkte i gulvet, hvorefter han kort efter gik løs på Kira Eggers.

Men landsholdsspiller Nicki Bille understreger overfor bt.dk, at han ikke aner, hvem denne 'ven' er, der slog Kira Eggers og Mascha Vang så voldsomt, at de måtte en tur på Rigshospitalets Traumecenter.

- Umiddelbart ved jeg ikke, hvem ham fyren er, der overfaldt pigerne. Vi stod i går i et kæmpe selskab på 20-25 mennesker, og der er nogle man kender, og nogle, man ikke kender, forklarer Nicki Bille.

Forsvandt med 'veninde'

Ifølge Kira Eggers' forklaring på Facebook virker det som om, at Nicki Bille stadig var til stede, da overfaldet skete:

- Nicki blev distraheret af en anden og lige pludselig gik det stærkt. Tumultagtige scener opstod, og jeg fornemmer at folk greb ind, der var kaos omkring os, og jeg opfattede også, at flere troede jeg var faldet. Jeg har kendt Nicki i mange år, og hverken Mascha eller jeg føler der er noget at klandre Nicki for, forklarer hun.

Men den forklaring stemmer dog ikke helt overens med fodboldspillerens.

- Nej, da folk begyndte at blive uvenner, gad jeg ikke være med til det. Så lige så snart, der var ved at være lidt tumult, gik jeg med min veninde. Jeg så ikke, hvad der skete, fortæller Nicki Bille.

- Jeg vågner så op og tjekker nyhederne og ser det her nu. Jeg ved ikke, hvad der er hoved og hale i den her sag og har også lige snakket med Kira. Hun er også ærgerlig over, at mit navn er blevet nævnt i den sammenhæng, siger Nicki Bille og uddyber:

- Det er jo ikke farligt, det der står om mig. Men når man ser mit navn i sammenhæng med sådan en situation, er det bare ærgerligt. Selv om folk godt kan se, at jeg slet ikke var involveret, ved man ikke, hvad folk husker bagefter, lyder det ærgerligt fra landsholdsspilleren.

Københavns politi bekræfter voldsoverfaldet til bt.dk.

- Jeg kan bekræfte, at de to personer, Kira Eggers og Mascha Vang, har været udsat for vold. Vi fik anmeldelsen ind kl. 02.37 og var dernede kort tid efter kl. 02.42, oplyser den centrale efterforskningsleder ved Københavns politi, John Dyhrberg, til bt.dk

Politiet er i gang med at se optagelser fra Sunday Club igennem for at finde frem til overfaldsmanden.