I lørdags blev den 28-årige skuespiller og musiker Nick Jonas hastet med ambulance på hospitalet efter en ulykke.

Nu bekræfter den tidligere Disney-stjerne hændelsen og forklarer, at han brækkede et ribben efter et cykelstyrt.

Det gør han i det amerikanske talentshow 'The Voice', hvor han er dommer, og hvor han ikke var for medtaget til at møde op.

»Jeg har det okay. Jeg har haft det bedre, men jeg er okay. Jeg har brækket et ribben fra et styrt på cykel og har et par andre buler og blå mærker,« fortalte han i starten af programmet mandag aften.

»Det ville jeg bare lige fremføre, hvis jeg nu ikke er lige så fysisk entusiastisk, som jeg plejer at være,« tilføjede han.

Dertil drillede hans meddommer, countrymusikeren Blake Shelton, ham og sagde, at det hele var for at høste sympatipoint i sangkonkurrencen.

»Det var en stor, veludtænkt plan,« jokede Nick Jonas videre.

I 2005 dannede han bandet The Jonas Brothers med sine to brødre Joe og Kevin Jonas, og tre år senere kom der en Disney Channel-serie om de unge brødre og deres band.

Nick Jonas i 'The Voice'
Nick Jonas i 'The Voice'
Vis mere

I 2013 gik bandet dog i opløsning, og Nick Jonas fortsatte med at udgive musik i eget navn. I 2019 blev brødenes band samlet igen.

Senere samme år blev det offentliggjort, at Nick Jonas skulle være dommer i 'The Voice', som han nu er i gang med sin anden sæson af ved dommerbordet.