Julie og Niarns vokalisters kamp i aftenens semifinale gav pote til Julie, men Niarn måtte sige farvel til sin ene sanger.

Med Johnsons exit sidste fredag var både Niarn og Julie nemlig sikret en plads i finalen, og derfor handlede det kun om hvem, der skulle have begge sine forsangere med videre og stå stærkest i kampen om de 250.000 kroner.

Efter aftenens sangdyst blev der Julie, der fik lov til at beholde begge sine sangere, mens Niarn nødtvungent måtte vinke farvel til sin 23-årige forsangerinde Sabina.

- Det er pissesvært. De har gjort det pisse fucking godt begge to, så jeg kan ikke vælge imellem de to, sagde en rørt Niarn om sine to forsangere:

- Derfor må jeg vælge den sang, jeg har valgt til finalen, som jeg tror mest på, og det er Christoffers, så jeg er nødt til at sende Sabina hjem.

- Jeg er blevet meget mere knyttet til mine folk i aftes, fortalte han også, inden den hårde rapper fra 'dobbelt-a' gav Sabina en ordentlig farvelknuser.

Trommedans og stillesang

Både Niarn og Julie var som bekendt sikret en finaleplads næste fredag, men man når ikke en finale uden en semifinale, og aftenens udgave startede med en stille stund i paradis med Julies barndomsveninde Nina, som sang Phil Collins 'Another Day in Paradise'.

- Jeg ryster helt. Jeg tror aldrig jeg har været så nervøs. Det må være fordi, det er semifinale, sagde Nina bagefter.

Niarn grinede lidt af, at hans forsanger Christoffer fredag efter fredag kan røre folk med hans sang. Men han udtrykte samtidig sin glæde for at kunne hjælpe sin hjemby:

- Det er superfedt at kunne give så meget tilbage til byen. Aalborg har betydet rigtig meget for mig, sagde den nu folkekære rapper, før Christoffer gik på og sang Green Days 'When September Ends'.

I TV2 Allstars er 'Grønland' blevet det nye sort. Julie har med succes tilført sine udvalgte sange grønlandsk kant og således også i aftes, hvor Julies mandlige forsanger Mads med tromme og såkaldt 'hundeslæde sang' sang George Michaels 'Killer'.

- I folkeskolen blev jeg undervist i grønlandsk trommedans, grinede Julie og brød ud i hoftevrik og ulvehyl.

Niarn vil gerne gøre en lille rockstjerne ud af sin kvindelige forsanger Sabina og derfor havde han beordret hende til at synge Joan Jets 'I Love Rock’n’Roll' – godt nok i en Britney Spears-vampet version.