Der blev danset igennem i går aften og nat, da Jes Dorph og hans nykårne hustru, Louise Lehrmann havde inviteret cremen af TV2-stjerner samt venner og familie til bryllupsfest i Riddersalen, Odd Fellow Palæet i København, fortæller Natasja Crone til BT:

- Der var ingen skandaler og ingen pinlige optrin, men der var i den grad dømt Dansuenza til festen. Folk var helt happy, og dansede igennem. Jeg er jo selv en rigtig dansepige, og har ømme fødder i dag. I det hele taget var det et forrygende bryllup, siger TV2-værten, der deltog i festen med sin nære ven og kollega, Jesper Steinmetz.

Se billederne fra brylluppet: Jes Dorph og Louise Lehrmann gift

De to tv-værter havde arrangeret en særlig overraskelse for deres ven og tidligere kollega Jes Dorph og hans brud.

- Vi holdt en tale, der gik over i Tue Wests' 'En Sang Om Kærlighed', og da Jesper og jeg havde sunget første vers kom Tue West selv ind, og sang resten af sangen for brudeparret. Det vakte stor jubel blandt gæsterne, smiler Natasja Crone, der tidligere har vist, at hun er en habil sangerinde, da hun som vært for Melodi Grand Prix overraskede med en overbevisende version af Abbas klassiker 'Thank You For The Music'.

- Jes fortalte selv, at han kom til at træde i brudens slør i kirken, men han klarede brudevalsen helt fint, og der var ingen pinlige fald på dansegulvet, men der var godt gang i den, siger Natasja Crone til BT.

Overraskelsen med Tue West var Crone og Steinmetz bryllupsgave til brudeparret.

En anden af TV2s topværter, Line Baun Danielsen, gav Jes Dorph og Louise Lehrmann en laurbærbusk til parrets have, som et symbol på kærligheden, der gerne skulle blomstre.

Cecilie Bech og Rasmus Tantholdt gav et gavekort til en eksklusiv middag på en dyr restaurant i København, så parret husker på at holde romantikken vedlige.

SPLIT

- Det hele må ikke gå op i partnerskab. Man skal huske, at blive ved med at være kærester, og udnytte det, når man ikke har børnene, siger Beck og Tantholdt, der selv er skilt, og har børn med tidligere ægtefæller.

Jes Dorph blev skilt fra sin første hustru, Lene Lindholm Mortensen sidste år, og Louise Lehrmann har været gift to gange tidligere.

Tilsammen har Dorph og Lehrmann fem børn fra tidligere ægteskaber.

De var alle med til vielsen i Trinitatis Kirke lørdag.