Selv om den tidligere supermodel Helena Christensen nærmer sig de 50 år, så er det ikke umiddelbart til at se.

For lørdag lagde Helena Christensen nemlig et billede på sin Instagram-profil, hvor hun viser sig frem, som naturen nu engang har skabt hende - nøgen og måske smukkere end nogensinde før.

Og det lader der også til at være enighed omkring hos de hundredvis af mennesker, der har kommenteret Helena Christensens billede. Således skriver brugeren tranebjerg:

'Der blev man lige mundlam.'

Mens kim4400 konstaterer, at Helena Christensen fortsat er en af hans drømmepiger, inden han tilføjer:

'Du ser stadig fantastisk godt ud! suk suk suk.'

belle

Helena Christensen har både danske og peruvianske rødder og var i 90'erne en af tidens absolut største og mest berømte undertøjsmodeller på linje med navne som Cindy Crawford og Claudia Schiffer, da hun spankulerede ned ad catwalken i edderdyrt undertøj som en af de såkaldte engle for det eksklusive lingeribrand Victoria's Secret i 90'erne.

Modelkarrieren er imidlertid lagt på hylden. Alligevel fylder fotos en stor del af Helena Christensens liv. Hun arbejder nemlig som fotograf og deler en del af sine værker på Instagram - både professionelle billeder, men også private familiefotos.

Kort inden jul viste Helena Christensen, hvor hendes gener blandt andet stammer fra. På Instagram delte hun en række familiefotos af sin 99-årige farmor, Ketty.

'Hun er den sødeste, sjoveste farmor. Super skarp og med en bedre hukommelse end min. Jeg håber, hun lever, til hun er 150. Nogen skal jo være den første,' skrev hun til et af de fire familiefotos af farmor Ketty.

Helena Christensen har sønnen Mingus på 17 år sammen med skuespilleren Norman Reedus.