Babyboblen bristede hurtigt for den unge mor, som ellers håbede på det bedste.

Nadia Shila Petersen fra 'De unge mødre' fødte i fredags sit tredje barn, sønnen Hayden, men babylykken blev hurtigt skiftet ud med stor bekymring for den unge mor. Allerede under graviditeten fandt lægerne ud af efter misdannelses-scanningen i februar, at den ufødte drengs højre hjertekammer var for stort, og de frygtede derfor en hjertefejl.

Det betød, at den unge mor få dage senere måtte til en opfølgende scanning hos Children's Hospital Los Angeles, der er ekspert i den slags.

Her var nyhederne dog mere positive, og de var ikke bekymrede, men sønnen skulle stadig scannes, når han kom til verden. Scanningen bød dog atter på nedslående nyt for Nadia Shila.

»Lille Hayden fik sin hjertescanning i dag, da de så under graviditeten, at hans højre hjertekammer er en anelse for stort. Det viste sig i dag, at han har en ASD (Atrial septal defect, som er et hul i væggen mellem de to øvre hjertekamre, red.), så han skal til børnecardiolog om fire uger. Vi ved ikke før om fire uger, hvor stort hullet i hjertet er, eller præcis hvor det sidder. Vi ved, at det sidder mellem de to forkamre,« fortæller Nadia Shilas mor, Heidi, bekymret og fortsætter:

»Vi håber, de siger, det er et hul, der kan lukke af sig selv, dog er hans højre hjertekammer lidt forstørret, så det tyder på overbelastning af den side af hjertet, allerede inden han blev født, hvor de så det. Det er så nyt, så vi skal lige sluge den kamel.«

Nadia Shila fødte sønnen på sin etårs bryllupsdag med manden Jeremy, som hun mødte på gaden i USA, hvor 'De unge mødre'-deltageren boede i en periode, efter hun flyttede derover i slutningen af 2016. De to har været gift i et år, men for en lille måned siden kom det frem, at de holdt en pause og ikke længere boede sammen, men stadig samarbejdede som forældre.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk