Selv om Elton Johns første ægteskab ligger årtier tilbage, er der angiveligt stadig spændinger, der skal løsnes.

Flere engelske medier, herunder The Guardian og BBC, rapporterer, at Elton Johns første kone, Renate Blauel, har indledt en retssag mod sin eksmand.

Ifølge medierne er søgsmålet afleveret til retten og skal angiveligt indeholde en form for påbud mod Elton John.

Hvad der konkret ligger bag søgsmålet, har Elton John og Renate Blauels respektive talspersoner ikke ønsket at kommentere.

Elton John og Renate Blauel ved deres bryllup i 1984.
Elton John og Renate Blauel ved deres bryllup i 1984. Foto: STF
Vis mere

Elton Johns talsperson har således 'ingen kommentarer', mens Blauels talsperson blot bekræfter, at man har udført papirarbejdet og håber, at situationen kan løses 'venskabeligt'.

Renate Blauel og Elton John blev gift tilbage i 1984. Ægteskabet varede i fire år, og parret lod sig skille i 1988.

Siden er det ikke meget, offentligheden har set til Renate Blauel, der har holdt sig væk fra rampelyset og mediebevågenhed.

Det er også noget, Elton John har beskrevet i sin biografi, der udkom sidste år.

»Jeg knuste en persons hjerte, som elskede mig helt ubetinget. Uanset smerten var der ingen bitterhed overhovedet. I de efterfølgende år, når der skete noget for mig, troppede pressen op på hendes dørtrin for at få hende til at sladre. Det gjorde hun aldrig. Hun sagde, de skulle lade hende være i fred,« skrev Elton John i bogen.

Efterfølgende fortalte Elton John omverdenen, at han er homoseksuel. I 2014 blev han gift med David Furnish, som han har to børn med.

Elton John er en af tidens største musikere og har blandt andet vundet seks Grammy-awards.