Arkivfoto: EPA/GIAN EHRENZELLER DATABASE
Arkivfoto: EPA/GIAN EHRENZELLER DATABASE Foto: GIAN EHRENZELLER

Blot få timer inden Chris Cornells pludselige død onsdag lokal tid, spillede han en koncert på Fox Theatre i Detroit. Nu er videoer fra rocklegendens sidste koncert dukket op på nettet.

Den allersidste sang som Chris Cornell optrådte med var Soundgardens sang 'Slaves & Bulldozers,' indflettet i fremførelsen var også dele af et Led Zeppelin nummer ved navn 'In My Time of Dying.'

En anden Youtube-video viser den 52-årige rockmusiker, der synger Soundgardens kæmpe hit 'Black Hole Sun' for det, der skulle vise sig at blive sidste gang nogensinde.

I kommentarfeltet under videoen undrer flere sig over, hvad der ledte til Chris Cornells pludselige død.

En bruger ved navn Nigel Fortune skriver: 'Chris ser fuldstændig normal og sund ud her. Utroligt at han døde så kort tid efter denne koncert :'(

'Gad vide hvad f*** der skete? Han ser ok ud her. Gad vide, om han havde det dårligt og bare undlod at sige noget,' skriver en anden bruger ved navn Brian Crawford.

Prinsesse Benediktes datter skal skilles Prinsessedåb2007 Dåbe

De mange fans verden over har god grund til at undre sig. Dødårsagen er nemlig stadig ukendt.

En talsperson fra Detroit Police, ved navn Michael Woody, har dog ifølge nyhedsbureauet AP udtalt, at politiet undersøger Chris Cornells død som et muligt selvmord.

Han fortæller, at han ikke kan afsløre detaljer om, hvad der fik efterforskere til at overveje den mulighed, men at det skyldes nogle af de observationer, de gjorde sig på stedet, hvor Chris Cornell blev fundet død.

Den 52-årige rocklegende døde angiveligt på et hotel i Detroit. Ifølge Michael Woody ringede Chris Cornells kone til en familieven og bad ham tjekke op på hendes mand. Familievennen tvang sig adgang til musikerens hotelværelse og fandt Chris Cornell liggende bevidstløs på badeværelsesgulvet.

Ambulancefolk ankom kort tid efter til stedet, hvor de erklærede ham død.

154536479.jpg

I en pressemeddelelse oplyser rockstjernes talsperson, Brian Bumbery, at dødsfaldet kom pludseligt og uventet, og at Chris Cornells familie er i chok.

Det oplyses desuden, at familien vil arbejde tæt sammen med retsmedicineren for at fastslå dødsårsagen. Ifølge Rolling Stone Magazine forventes det, at retsmedicinerens rapport vil blive offentliggjort engang torsdag aften, amerikansk tid.

Chris Cornell har det borgerlige navn Christopher John Boyle Privat og er opvokset i Seattle. Han har en datter med ekskonen og Soundgardens tidligere manager, Susan Silver, mens han har yderligere en datter og en søn med sin kone, Vicky Karayiannis.

Chris Cornell og hans kone Vicky Karayiannis til en filmpremiere den. 12 april 201. Arkivfoto: AFP PHOTO / CHRIS DELMAS
Chris Cornell med sin yngste datter til Elton John's 70th Birthday den 25.marts 2017. Arkivfoto: REUTERS/Danny Moloshok

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.