Kate Winslet med sin nye - og tredje - mand, Ned Rocknroll, som hun giftede sig med ved en hemmelig ceremoni for få uger siden. (Arkivfoto)
Kate Winslet med sin nye - og tredje - mand, Ned Rocknroll, som hun giftede sig med ved en hemmelig ceremoni for få uger siden. (Arkivfoto) Foto: TYRONE SIU
Britisk presse undrer sig over, hvorfor filmstjernen Kate Winslet havde behov for at holde sit bryllup så hemmeligt, at end ikke den aller-nærmeste familie var inviteret med.

Meget romantisk! Meget privat! Og meget, meget hemmeligt!

Faktisk var superstjernen Kate Winslets bryllup med Ned RocknRoll i starten af december så intimt, at end ikke det lykkelige pars forældre vidste noget om, at de to havde planer om at blive smedet sammen. De fik tilsyneladende først beskeden, da nyheden dukkede op i medierne i denne uge.

HORSERACING/


Winslets far, Roger, blev da også fuldstændig overvældet, da en journalist forleden ringede for at høre detaljer om datterens bryllup:

- Hvad taler du om? udbrød han ifølge Daily Mail, da journalisten overbragte ham den glade nyhed.

- Det er ikke noget, jeg kender noget til - men det vil ikke overraske mig med de to, understregede han.

Kate Split


Måske ikke ligefrem den reaktion, man drømmer om at få fra sin far, når man gifter sig, men af en eller anden grund har parret ønsket at holde brylluppet helt diskret.

Kærligheds-syg Winslet

Men hvorfor de nygifte har valgt at holde nyheden for sig selv, indtil den dukkede op i onsdags, undrer flere britiske iagttagere. Ned er ud af en søskende folk på fire og Kate har to søskende, og de er begge meget sociale mennesker. Alligevel havde de kun en håndfuld gæster med hver.

Nogen mener, at den 37-årige filmstjerne har ønsket at holde vielsen for sig selv, fordi hun er meget bevidst om de spydigheder hendes efterhånden mange ægteskaber har givet anledning til.

I et interview for nylig omtalte hun bruddet med Sam Mendes, hendes mand nummer to.

- Jeg vil under igen omstændigheder tillade, at mine børn bliver ødelagte, fordi mine ægteskaber ikke fungerede. Jeg ville virkelig ønske, at de ting ikke var sket i mit liv, men det gjorde de, og så vil jeg forsøge at få det bedste ud af det, sagde hun dengang.

Daily Mail mere end antyder, at Kate Winslet har udviklet sig til en en seriel monogamist, som er hurtig til at skifte den ene mand ud med den anden.

Op til dette tredje ægteskab har onde tunger endog antydet, at Winslet er kærligheds-syg og besat af tanken om at finde sin sjæleven. Og de rygter kommer vel at mærke fra folk, som normalt er positivt stemte over for skuespillerinden.

Det faktum, at hun er gået ind i sit tredje ægteskab uden en ægtepagt tyder på en romantisk indstilling.

Hendes talsmand har kun denne kommentar til brylluppet:

- Jeg kan bekræfte, at Kate Winslet har giftet sig med Ned RocknRoll i New York tidligere denne måned ved en privat ceremony, hvor hendes to børn og ganske få venner deltog. Parret har været forlovet siden sommer.

Gift i blomstersmykket lade
Den håndfuld venner, der var med til ceremonien, fortæller, at det var 'en meget romantisk, privat ceremoni.'

Ifølge de britiske mediers oplysninger fandt den sted på et resort i Catskill Mountains, et bjergområde i delstaten New York. Skal man tro den smule, der er sluppet ud om det famøse bryllup, så fandt den meget korte og enkle ceremoni sted i en opvarmet stand med vilde blomster i syltetøjskrukker og farvede lanterner.

Bruden fik en vielsesring skabt af den britiske juveler Charles Goode, som er en god ved af parret.

Som forlover havde Ned sin bror, Jack. Derudover var Winslets to børn, Mia på 12 og Joe på otte med til brylluppet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.