Lyt til artiklen

Christiane Schaumburg-Müller er en af Danmarks mest kendte kvinder med sin profilerede værtsrolle i blandt andet 'Vild med dans', sine mere end 360.000 følgere på Instagram og den populære livsstilsportal ChriChri.

Det står i skarp kontrast til hendes nye kæreste, rigmanden Daniel Åxman, som er så hemmelighedsfuld, at han hverken har offentlige profiler på sociale medier, eller optræder med et eneste billede på søgetjenesten Google.

Den eneste gang, han har været i danske medier, var da han i 2015 købte Asiens dyreste lejlighed. Meget tyder imidlertid på, at han købte lejligheden for sin daværende arbejdsgiver, Allan Warburg, som ejer milliardvirksomheden Bestseller Fashion Group China sammen med Dan Friis og Bestseller-skaberen Anders Holch Povlsen.

Ifølge CVR-registret bor Allan Warburg i dag i den 425 millioner kroner dyre lejlighed i Hong Kong sammen med sin kone Mei Warberg, når de ikke opholder sig på deres californiske vingård, hvor han kan dyrke sin helt store interesse, rødvin.

Ved du noget om sagen? Så kontakt os på 1929@bt.dk.

39-årige Daniel Åxman bor derimod efter alt at dømme i Hellerup - få kilometer fra Christiane Schaumburg-Müller - hvor han sidste år købte en villa til 28 millioner kroner.

Den mystiske erhvervsmand arbejdede indtil december 2018 for investeringsfirmaet Woodman Asset Management med base i Schweiz. Derudover var han han fra 2010 til til december 2018 bestyrelsesformand i et andet investeringsselskab med et meget lignende navn - Woodfarm Aps.

Nu har han imidlertid fundet en ny partner i den ukendte mangemillionær Michael Halborg-Bendtsen, som han har stiftet firmaet ACORN SPV ApS sammen med. Halborg-Bendtsen ejer hovedparten af firmaet, mens Daniel Åxman er registreret som firmaets direktør i CVR-registret.

B.T. har været i kontakt med adskillige personer i Daniel Åxmans inderkreds, men ingen ønsker at udtale sig om den mystiske forretningsmand, som tilsyneladende værner om privatlivet på trods af, at han nu danner par med en berømthed.