For nylig offentliggjorde model Tereza Kačerová, der tidligere har dannet par med den afdøde dj Avicii, at hun er i et forhold med den danske dj Morten Breum.

Men nu har hun delt en række billeder, der tiltrækker sig endnu mere opmærksomhed.

Den 26-årige model og skuespiller har nemlig delt et billede, hvor hun ligger iført bikini ved kanten af en swimmingpool.

Det har vi set modeller gøre mange gange før, men forskellen denne gang er, at Tereza Kačerová har trukket ned i trussekanten og viser sin kønsbehåring.

'Leder efter min skraber, bare for sjov, jeg ved præcis hvor den er,' skriver hun i den medfølgende tekst.

Og billederne har i den grad fået hendes følgere til tasterne.

Flere mener, hun er både vulgær og alt for meget.

'Det her er bare en vulgær kvinde. Behold dit hår for dig selv, søde,' skriver Instagram-brugeren andreeabidirliu.

En anden beder Tereza Kačerová om at gøre sin Instagram-konto privat, andre opfordrer hende til at barbere sig, og nogle kalder hende en 'dum kælling'.

Instagram-brugeren rxchvrdd er irriteret over, at den 26-årige model overhovedet får opmærksomhed for sit billede.

'Velkommen til 2019, hvor det at vise sin kønsbehåring bliver betragtet som modigt, mens der er andre, der risikerer deres liv for andre hver dag – som aldrig bliver anerkendt,' skriver brugeren.

Det er dog langtfra kun negativitet, der præger kommentarfeltet. Flere roser Tereza Kačerová for billederne og for at være en rollemodel.

'TAK. Jeg vil heller ikke barbere mig,' skriver brugeren bossybood.

'Jeg elsker det her. Din søn vil se tilbage på det her og være stolt af den mor, du er, og som opdragede ham. Lev dit liv for dig,' skriver brugeren kays2224 med henvisning til Tereza Kačerovás søn Luca, hun har fra et tidligere forhold.

Selvom hendes 133.000 Instagram-brugere altså er noget delte i spørgsmålet, så er kæresten Morten Breum dog ikke i tvivl om, hvad han synes om billederne.

'I LOOOVE !!!!!' lyder kommentaren fra Morten Breum på Instagram.