En uge over terminsdatoen skete det endelig: Reality-stjernen Stephanie 'Geggo' Christiansen har født sin lille datter, Alba. Det afslører det nybagte forældrepar på Instagram.

Alba kom allerede til verden i fredags, men det er først mandag, at de stolte forældre deler den dejlige nyhed med offentligheden.

Det er den stolte far, Cengiz Mads Salvarli, som med et billede af den lille familie, viser Alba frem for Geggos mange fans. Efter hele 25 timer med veer og en fødsel, som tog to en halv time, kom Alba til verden fredag kl. 21.25. Den velskabte lille pige vejede 3630 gram og var 53 centimeter lang ved fødslen.

»Har aldrig set sådan en sej ur-kvinde som dig min skat! Du var så sejt og tak fordi du fik vores smukke datter ud til os. Elsker dig og Alba overalt på jorden! JEG ER FAAAR,« skriver en lykkelig Cengiz Mads Salvarli på Instagram.

Linse Kessler kan slet ikke få armene ned, efter at hun er blevet mormor. I en følelsesladet Facebook-opdatering kalder hun Alba den 'største gave' og lover, at 'Familien fra Bryggen's yngste medlem vil få al den kærlighed, man kan forestille sig.

»Smukke, smukke Alba, du kommer ikke til at mangle kærlighed og mennesker omkring dig, som vil låne dig,« skriver Linse Kessler og poster et billede, hvor hun sidder med barnebarnet i sin favn.

Moderen selv har også delt den dejlige nyhed med sine følgere på Instagram.

Vi ønsker det nybagte forældrepar stort tillykke med familieforøgelsen.