Mopper (th.) kan igen glæde sig over at have en hund i sit liv.
Mopper (th.) kan igen glæde sig over at have en hund i sit liv. Foto: Janus Nielsen

‘Familien fra Bryggen’ fik et nyt medlem i gårsdagens afsnit, og forholdet mellem Mopper og Tanja kører bare på skinner.

Det tog hårdt på Mopper, da hun sidste år måtte skille sig af med Pixie, efter hunden bed en anden hund. Men nu har det ældste medlem af ‘Familien fra Bryggen’ igen fået grund til at smile.

I gårsdagens afsnit af TV3-serien fik hun nemlig en helt ny ven i hunden Tanja. Det var kærlighed ved første blik mellem de to, og det er ikke noget, der har ændret sig siden. Det afslører Linse og Mopper i et interview med TV3.

LÆS OGSÅ: Her er navnet på Geggos datter

»Det var bare matchet. Tanja var helt vild med Mopper fra starten, og hun er bare så sød. Hun har ikke gået så meget tur før, så jeg var bange for, at hun ville miste sit ben, fordi Mopper går så meget med hende«, griner Linse til mediet.

»Alt i alt endte det lykkelig – både for Pixie og altså også en ny hund, der havde brug for et hjem«, fortsætter hun.

Mopper er helt enig. Flere gange i interviewet udtrykker hun sin glæde og begejstring, og til sidste sætter hun lidt flere ord på det hele.

»Det er dejligt. Alle er glade, og hun kan godt lide alle de andre hunde«, fortæller Bryggens ældste medlem, der dog indrømmer, at hun har svært ved helt at glemme sin tidligere hund.

»Ja, jeg kalder hende (Tanja, red.) tit for Pixie«, griner Mopper.

Herunder kan du se eller gense det øjeblik, hvor Mopper og Tanja mødte hinanden for første gang:

LÆS OGSÅ: Mopper om Geggos drømmenavn: Latterligt navn!

LÆS OGSÅ: Derfor mistede Mopper Pixie

LÆS OGSÅ: Linses dejlige julegave: Ny hund til Mopper

Følg med på Realityportalens Facebook-side og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er oprindelig bragt på Realityportalen.dk

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.