Ifølge Monique er der intet håb for, at hun og Mark nogensinde finder sammen igen.

Der er ingen tvivl om, at der både har været op- og nedture, siden Mark og Monique mødte hinanden under optagelserne til 'Robinson Ekspeditionen' i 2015.

I dag har de to børn sammen, men danner ikke par, og det har bestemt ikke altid været nemt.

Blandt andet var de i Statsforvaltningen sidste år, og ifølge Mark var der også alvorlige problemer mellem de to, da han takkede ja til at medvirke i 'Ex on the Beach' tidligere i år.

I juli kunne Mark dog fortælle, at ham og Monique nu var på god fod igen:

»Det går sindssygt godt med mig. Jeg har det perfekt for tiden, og det hele spiller bare. Jeg render rundt og hygger mig, og jeg har fået det sindssygt godt sammen med mine pigers mor, Monique, igen, så vi har det bare strålende. Alt spiller bare. Vi har det rigtig godt sammen nu, ikke bare omkring børnene, men også med hinanden. Vi hygger os, ser serier og spiser mad sammen. Det er bare rigtig godt,« lød det fra en glad Mark til Realityportalen.dk.

Mark forklarede desuden, at han ikke regnede med, at han og Monique ville finde sammen i fremtiden, men man skulle naturligvis aldrig sige aldrig.

Monique er dog helt klar i mælet omkring, hvad hun tænker om den sag:

»Mark og jeg finder aldrig nogensinde sammen igen. Vi har det super fint som venner og forældre, men intet andet. Vores forhold til hinanden betyder meget på grund af pigerne, så derfor holder vi fast og tager på ture sammen,« forklarer hun på sin Instagram-story, hvor hun er blevet spurgt ind til, om hun og Mark kunne finde sammen igen.

Se Mark og Moniques søde piger, Manila og Marina, på billederne nedenfor:

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk