Instagrammodellen Sumner Stroh beskylder i en TikTok-video forsangeren i Maroon 5, Adam Levine, for at have haft en affære med hende.

I denne hævder hun blev narret til at have en affære med sangeren og fortæller, at det skete på et tidspunkt, hvor hun var »ung og naiv« – og tilføjer desuden, at hun nu føler sig udnyttet.

Sumner Stroh viser endda skærmbilleder af en korrespondance med sangeren, hvor han fortæller modellen, hvor 'fucking lækker', hun er. Flere måneder efter får hun følgende besked fra Adam Levine:

'Ok, seriøst spørgsmål. Jeg skal have endnu en baby, og hvis det er en dreng vil jeg virkelig gerne kalde ham Sumner. Er du o.k. med det? Jeg er dødalvorlig.'

Adam Levine og Victorias Secret-modellen Behati Prinsloo, som han har dannet par med siden 2012, annoncerede for nylig, at de venter deres tredje barn.

I kølvandet på beskyldningerne fra Sumner Stroh har sangeren benægtet at der skulle have været tale om en affære.

»Jeg udviste dårlig dømmekraft ved at tale med andre end min kone på ENHVER form for flirtende måde. Jeg havde ikke en affære, ikke desto mindre gik jeg over stregen i en beklagelig periode af mit liv,« fortæller han til TMZ og fortsætter:

»I visse tilfælde blev det upassende. (...) Min kone og min familie er alt, hvad jeg holder af i denne verden. At være så naiv og dum nok til at risikere det eneste, der virkelig betyder noget for mig, var den største fejl, jeg nogensinde kunne begå. Jeg vil aldrig gøre det igen. Jeg tager det fulde ansvar. Vi kommer igennem det, og vi kommer igennem det sammen.«