Mira Wantings familie opfordrer alle, der ønsker at sende en sidste hilsen til Mira til at donere penge til Kræftens Bekæmpelse.
Mira Wantings familie opfordrer alle, der ønsker at sende en sidste hilsen til Mira til at donere penge til Kræftens Bekæmpelse. Foto: Rune Evensen

Mira Wantings familie takker for støtten omkring skuespillerindens død og opfordrer venner og bekendte til at støtte kampen mod kræft

I en netop udsendt pressemeddelelse fremgår det, at den 34-årige Mira Wanting fredag blev bisat i dybeste stilhed og under private forhold, efter Mira Wantings og hendes families ønske.

- Det er med stor sorg, at vi på vegne af skuespillerinde Mira Wantings familie, skal meddele, at Mira Wanting er sovet stille ind efter et 1-årigt forløb med cancer, meddeler familien i pressemeddelelsen.

- Mira Wanting vil blive husket som et lysende, kærligt, lattermild, og varmt menneske, en utrolig fighter til det sidste hvor hun troede på helbredelse, en beundringsværdig styrke, og med et stort mod på livet, skrives der videre.

De sidste fem uger op til sin død var Mira Wanting på hospice, fortæller en kilde tæt på familien til bt.dk. Og i pressemeddelelsen bruger familien også plads på at rose de ansatte på det sted, den unge mor sin sidste tid.

- Mira Wanting og hendes familie ønsker at takke det personale, som har været omkring Mira, siden sygdommens begyndelse, og som har ydet en fantastisk pleje og udvist stor omsorg, professionalisme og empati for Mira, såvel som for hendes familie.

Skulle venner, bekendte og kolleger have lyst til at sende den 34-årige skuespiller en hilsen, opfordrer familien dem til at gøre det i den gode sags tjeneste.

- Skulle kollegaer, venner og bekendte ønske at udvise en sidste hilsen til Mira, opfordres der til donering til Kræftens Bekæmpelse.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.