Den amerikanske popsild Katy Perry har store planer for sit kommende album. Hun vil nemlig synge om kød.

Hendes to forrige album har handlet om frugt, slik og kager. Og nu går hun så skridtet videre, fortæller sangerinden, der senere på året skal giftes med Russell Brand, britisk komiker og vegetar.

- Jeg vil gerne have, at min næste plade handler om kød, og jeg skal være iført en bacon-bikini på coveret. Jeg vil også have, at pladen skal lugte af pølser eller svinekød. CDer er et overstået kapitel, men ikke hvis de har en original lugt, siger hun.

Katy Perry indrømmer, at der er langt fra den person, hun var tilbage i 2001, hvor hun udgav et gospel album, og til den person hun er i dag. Og hendes tidligere jeg ville helt sikkert flippe ud, hvis hun hørte nogle af de nyeste sange.

- Jeg ville blive nødt til at give hende (Katy Perry forrige jeg, red.) et knus, og få hende til at falde ned. Der er en masse, hun ikke ville forstå. Og hun vil nok være lidt overrasket over, hvem jeg/hun er blevet, siger hun til Q Magasin og fortsætter:

- Hun vil nok rødme over sangen "Peacock". Den handler om d**k (på dansk p*k, red.). Til gengæld er der sangen "Hvem lever jeg for". Og den kan hun relatere til.