Michala Kjærs kæreste siden jul Thiago Macedo er forelsket til op over begge ører i den kendte danske modeblogger og millionærarving.

I telefonen fra Milano siger han til BT, at han har tænkt sig at fri til den tidligere rejsedronnings datter, Michala, der står til at arve et ukendt antal millioner, som hendes mor i sin tid arvede fra sin ægtemand Simon Spies:

»Jeg tror, hun (Michala. red.) vil flytte til Milano på et tidspunkt. Jeg tror, jeg gerne vil giftes, men det skal jeg snakke med Michala og hendes familie om. Vi må se, hvad fremtiden bringer,« siger Thiago Macedo, der fortæller, at han har været flere gange i København:

Rent men koldt i København

»Jeg kan rigtig godt lide København. Der er meget rent. Og jeg er vild med dansk mad, men der er lidt koldt,« siger Michala Kjærs kæreste, der udover forskellige modeljob, også har læst til skuespiller i tre år og har medvirket i flere film og tv-serier.

»Michala forstår meget italiensk, men taler det ikke så meget. Mit engelsk er ikke så godt, men jeg øver mig to timer om dagen. Men det er svært at finde tid til, når jeg også arbejder meget. Jeg har været model i 11 år,« siger Thiago Macedo, der for tre år siden begyndte at læse til skuespiller og har haft forskellige job i film og på tv.

»Mit sidste job var i ‘Zoolander 2’, som blev indspillet over tre måneder i Rom. Nu venter jeg svar på andre filmprojekter. Jeg arbejder stadig som model i Milano, men det er ikke min førsteprioritet.«