Milliardæren Karsten Ree bliver ny sladderbladskonge.

Ifølge BT's oplysninger har den exentriske milliardær, der tjente millioner på Den Blå Avis, skudt mere end 20 millioner kroner ind i et nyt sladderblad, der skal konkurrere med Se og Hør og Her & Nu.

Navnet bliver Tæt På.

Samtidig har Karsten Ree hyret den detroniserede chefredaktør Erling Tind Larsen, der stoppede brat på Her & Nu tidligere på året. Han skal være administrerende direktør i forbindelse med det nye sladderblad.

Planen er, at Tæt På skal udkomme på onsdage. Samme dag som de to andre gossipblade er på gaden. Første udgivelse skulle efter planen blive d. 16. november.


Det nye ugeblad skal således give de to frække drenge i den kulørte presse skarp konkurrence, og ifølge BTs oplysninger bliver det to af Se & Hørs mangeårige veteraner, der bliver hjertet på det nye sladderblad.

Chefredaktør bliver Per Kuskner. Han var på Se & Hør indtil 2010, og som i dag er nyhedschef på Her og Nu. Han fratræder i næste uge og går således lige over til det nye blad, som skal konkurrere med hans gamle.

Peter Bugge er en anden veteran fra Se & Hør, hvor han har været i en årrække. Bugge bliver redaktionschef på det nye ugeblad.

Herudover er landets førende gossip-reporter, Nikolaj Vraa, hyret som det kommende ugeblads journalistiske spydspids.

Han er i forvejen kendt som en yderst velorienteret gossip-journalist og har været flittig leverandør af forsider til Her & Nu. Vraa er desuden kendt fra Radio 24/syvs gossip-program 'Det taler vi om'.

Det nye ugeblads administrerende direktør, den 49-årige Erling Tind Larsen, har i en årrække arbejdet på Ekstra Bladet og BT og nåede at være topboss på Her & Nu i to år.

I juni måned blev han fyret fra bladet efter to royale forsider, som Her & Nu måtte undskylde og trække tilbage.

Den ene var historien om, at Kronprins Frederik havde besøgt en prostitueret, der var baseret på sexologen Jakob Olrik, der bagefter trak sine udtalelser tilbage med forklaringen om, at han var blevet misforstået.

Den anden handlede om, at Prinsesse Marie skulle have fået lavet større bryster i Litauen.

»Som en naturlig konsekvens af, at vi er gået ud over kanten i to sager, skal vi længere væk fra den kant, som bladet har haft, sagde Her og Nu's konstituerede chefredaktør, Marianne Gram, da Erling Tind stoppede.

»Ejerne er en kreds af folk, hvoraf nogen er på redaktionen, heriblandt mig selv,« siger den kommende chefredaktør Per Kuskner.

»Det er dem, der ejer bladet sammen med Karsten Ree«

Han afkræfter BTs information om, at Ree har skudt 20 millioner i det nye sladderblad, men siger, at det drejer sig om et mindre beløb:

»Der er tale om millioner, men ikke 20,« siger Kuskner.

»Det bliver et ugeblad med noget kant, og vi har hentet nogle gode folk ind. Vi kommer til at ligge et sted i feltet mellem Se og Hør og Her & Nu.«