Den danske skuespillerinde Mille Dinesen er blevet single.

Hun bor dermed nu alene i hjemmet i Brumleby i København med sønnen Eddie, som hun har fra forholdet med sin ekskæreste.

Det fremgår af en artikel i det nye Billed-Bladet i forbindelse med premieren på den nye - og sidste - sæson af tv-serien 'Rita', hvor Mille Dinesen spiller hovedrollen som den ligefremme skolelærer.

'Der er sket meget for den skønne skolelærer i serien, og det samme har været tilfældet for skuespilleren selv. Mille, der er single, bor i Brumleby på Østerbro i København og er mor til Eddie fra forholdet med Thomas Busch,' skriver Billed-Bladet i sin artikel.

Mille Dinesen kommenterer ikke selv bruddet i artiklen, men hun fortæller under interviewet, at det er hendes 'livs opgave' at være blevet mor:

»Nu er det Eddies behov, der er nummer ét, og det, synes jeg, har været meget sundt. Jeg har levet et langt voksenliv uden at være mor, så det har været en radikal ændring i mit liv på alle mulige måder. Jeg har tidligere kunnet være impulsiv og gøre, hvad jeg selv ville og rejse et sted hen med to dages varsel, og nu er de basale ting som at få et bad kommet i anden række,« fortæller hun til Billed-Bladet.

Den 46-årige skuespillerinde har tidligere været meget ærlig omkring de problemer, som hun og hendes nu tidligere kæreste har gået igennem i forsøget på at blive forældre.

Det var også årsagen til, at de to tilbage i 2017 gik fra hinanden.

I begyndelsen af 2018 kunne Mille Dinesen dog afsløre, at hun endelig var blevet gravid - og flere begyndte derefter at spekulere i, hvem faderen til barnet kunne være.

I juni det år fortalte hun selv på Instagram, at det var Thomas Busch, som hun havde fundet sammen med igen i al hemmelighed.

‘I snart 12 år har vi kæmpet for at blive gravide. Det har tit været anledningen til, at vi flere gange har måtte kaste håndklædet i ringen. Men kærligheden slap aldrig op i mellem os. Nu er jeg gravid sammen med den mand, jeg elsker - og vi har ikke været lykkeligere. Drømme går nogle gange i opfyldelse,’ skrev Mille Dinesen i den forbindelse.