Rygterne svirrede i månedsvis, inden rigmandsdatteren Mikala Kjær og Paradisoen Patrick Brylov bekræftede deres kærlighed på de sociale medier. Og nu er de for første gang troppet op sammen som par.

Det gjorde de til kendisfrisøren Dennis Knudsens bror, Dion Knudsens, 50 års fødselsdag, som onsdag blev fejret på restaurant Lynetten på Refshaleøen i København.

Patrick Brylov havde svært ved at holde fingrene for sig selv, da han og kæresten Michala Kjær ankom til Dion Knudsens fødselsdag. Vis mere

»Vi har det rigtig godt sammen,« nåede parret at sige hele fire gange i de to minutter, B.T. talte med dem. Og meget mere var de ikke villige til at løfte sløret for. Hverken hvornår eller hvordan de mødte hinanden, eller hvad deres fremtidsplaner er, var til at hive ud af det fåmælte par.

Rygterne om forholdet har svirret siden december, men først i maj stod parret officelt frem sammen på deres respektive Instagram-profiler.

Dion Knudsen og frisør Tage Frandsen. Vis mere

Fødselsdagsfesten blev dog ikke kun gæstet af 29-årige Mikala Kjær og kæresten, men også navne som millionøsen Janni Spies, som er Mikala Kjærs mor, kendisfrisør Tage Frandsen, sangerinden Monique Spartalis, skuespiller Pusle Helmuth, tv-læge Charlotte Bøving og tidligere forlægger Peter Asschenfeldt, der dog ikke havde mange ord til de fremmødte journalister, men i stedet skyndte sig op ad trappen til tagterrassen, hvor festen skulle foregå.

Dion Knudsens 50 års fødselsdag. Dennis Knudsen, Pusle Helmuth og Dion Knudsen. Vis mere

90 personer deltog i fødselsdagsfesten, som ifølge fødselaren selv var en dansefest, der dog skulle skydes i gang ved bordkortopdækkede borde, flere retter, taler og måske en selskabsang.

Fødselaren Dion og Dennis Knudsen. Vis mere

Dennis Knudsen, der siden januar har tabt sig 12 kg, deltog i maj i en Ironman på Lanzarote, som han har tænkt sig at gentage til august. Men det betyder ikke, at der ikke er plads til en drink eller to for at fejre brorens runde fødselsdag.

»Det går fantastisk godt med mit vægttab. Jeg håber meget, jeg kan holde det. Men lige i aften skal jeg give den lidt gas. Det er klart,« siger han.

Christopher Kjær og Janni Spies ankommer til Restaurant Lynetten onsdag den 11 juli 2018. Vis mere
Sangerinden Monique Spartalis. Vis mere
Tv-læge Charlotte Bøving. Vis mere