Britney Spears kæmper lige nu med næb og kløer for at slippe ud af sin fars værgemål, som hun siden 2008 har været underlagt.

På popstjernens seneste Instagram-opslag ser hun dog ikke ud til at være tynget af den seneste tids virak.

Her har hun således delt et lettere udfordrende billede, hvor hun står topløs, mens hænderne skærmer for brysterne.

Billedet vækker begejstring hos de mange følgere.

  • 'Det er hot,' (That's hot', red.) skriver Paris Hilton – vendingen, som blev lidt af et kendetegn for Paris Hilton, dengang hun brød igennem som realitystjerne.
  • 'Befri Brittierne,' (Free the Britties, red.) skriver en anden bruger – et ordspil på det engelske ord for bryster samt 'Free Britney'-vendingen, som i mange år er blevet brugt af Britney Spears' fans i kampen for hendes selvstændighed.
  • 'Ups, hun gjorde det igen' (Oops she did it again, red.) – en reference til Britney Spears hitsang 'Oops I did It Again' fra 2000.

Britney Spears har for nylig deltaget i to retsmøder i Los Angeles, hvor hun har argumenteret for, hvorfor værgemålet bør ophøre.

Og der er bestemt ikke blevet lagt fingre imellem, når hun har sat ord på, hvordan de sidste 13 år har været.

»Jeg har været i chok. Jeg er blevet traumatiseret. I ved, fake it till you make it. Men nu fortæller jeg sandheden. Jeg er ikke lykkelig. Jeg kan ikke sove. Jeg er så sur, det er vanvittigt. Jeg er deprimeret og græder hver dag.«

»Min far og alle andre, der har været involveret i dette formynderskab, og mit management, der har spillet en stor rolle i at presse mig, selvom jeg har sagt fra – de bør blive fængslet,« sagde hun under den ene af høringerne.

Det er endnu for tidligt at sige, hvordan striden ender, men Britney Spears har allerede fået en delsejr.

Hun har således vundet retten til at vælge sin egen advokat, og valget er faldet på kendisadvokaten Matthew Rosengart.

Og han er allerede klar til at sætte hårdt mod hårdt.

»Mit firma og jeg arbejder aggressivt og hurtigt for at fjerne Jamie Spears som værge, medmindre han selv siger op,« har han sagt ifølge E! Online.