Den amerikanske højtid thanksgiving står for døren, og i den anledning har den tidligere førstedame Michelle Obama delt et sjældent billede på Twitter.

Og hendes følgere elsker det.

Bogaktuelle Michelle Obama har delt et familiefoto fra maj, hvor hele den tidligere præsidentfamilie er samlet.

Hvor Barack og Michelle Obama i det store hele ligner sig selv, er der – naturligvis – sket meget med døtrene Sasha og Malia, siden de for første kom i offentlighedens søgelys i 2008. Det var dengang, de gik på scenen sammen med deres mor og far i anledningen af Barack Obamas sejr ved præsidentvalget.

Sådan så Obama-familien ud, da Barack Obama fejrede sin sejr ved præsidentvalget i 2008.
Sådan så Obama-familien ud, da Barack Obama fejrede sin sejr ved præsidentvalget i 2008. Foto: SHAWN THEW/EPA
Vis mere

Over 330.000 har givet Obama'ernes sjældne familiefoto et like, og flere bemærker i kommentarer, at 21-årige Malia og 18-årige Sasha er blevet store og smukke.

Men de fleste fokuserer på noget helt andet.

Mange af Michelle Obamas følgere giver tydeligt udtryk for, at de drømmer sig tilbage til tiden, hvor Barack Obama var USA's præsident.

Som eksempelvis denne bruger:

En anden har delt et billede af sangerinden Tina Turner og et par linjer af hendes ikoniske sang 'Simply the Best':

'You're simply the best. Better than all the rest,' skriver brugeren.

Det skal dog understreges, at der med al sandsynlighed er en overrepræsentation af Obama-fans og modstandere af den nuværende præsident Donald Trump, blandt Michelle Obamas 13,8 millioner følgere på Twitter.

Den tidligere førstedame har netop udgivet erindringsbogen 'Min historie', der allerede har solgt over 10 millioner eksemplarer, skriver Avisen.dk.

Også Barack Obama er på vej med en erindringsbog.

Døtrene Malia og Sasha er i gang med at uddanne sig. Malia Obama går på det prestigefyldte universitet Harvard, mens lillesøsteren Sasha Obama går i high school.

58-årige Barack Obama var USA's præsident fra 2009 til 2017.

Han besejrede den republikanske kandidat John McCain ved valget i 2008.