Den 29-årige rigmandsdatter Michala Kjær har sammen med kæresten, Patrick Brylov, købt sig noget af en villa i Hvidovre.

Parret har sammenlagt kastet 10,1 million kroner efter den store villa, som dog lige skal bearbejdes lidt, inden de flytter ind.

Det skriver Se og Hør, som bringer billeder af boligen. En stor hvid villa med sorte tagsten.

Ifølge ugebladets oplysninger ejer Michala Kjær 90 procent af boligen, mens Brylov ejer de resterende 10 procent. Med de 387 kvadradmeters bolig følger en stor grund på omkring 2900 kvadratmeter.

Det lykkedes dog det unge par at få et pænt nedslag i prisen på villaen, der oprindeligt var udbudt til 12,9 millioner kroner.

Michala Kjær er datter af Christian Kjær og Jannie Spies. Hun har officielt dannet par med den forhenværende realitystjerne Patrick Brylov siden maj 2018.

Og man må sige, at det er gået hurtigt. I november samme år offentliggjorde parret på de sociale medier, at de på en tur til Paris var blevet forlovet.

Patrick Brylov blev kendt efter at have medvirket i 'Paradise Hotel'. I dag arbejder han som fitnessinstruktør, kostvejleder og personlig træner.