Michael Olesen kunne onsdag aften vise en flot forbinding frem, da han mødte op på den røde løber ved premieren på filmen 'Last Christmas.'

Her afslørede han, at han var blevet hasteopereret.

»Det havde generet lidt over en uge. I starten troede jeg, at det var en lille vandblære, men så begyndte den at blive større og større og begynde at gøre ondt. Så det var sådan noget haste-noget. Det skulle være nu,« sagde danseren til Se og Hør.

Olesen, der er aktuel i denne sæson af 'Vild med dans', forklarede, at det var en byld på øret, som han havde fået fjernet.

Han sagde, at forbindingen muligvis skulle fjernes onsdag, og ellers skal fans af dansekonkurrencen ikke frygte. Han møder op, selvom det skal blive med øret bundet ind.

I 'Vild med dans' danner Michael Olesen par med skuespilleren Neel Rønholt, og de to har klaret det rigtig godt sammen.

Sidste år udtalte danseren dog, at han ikke var sikker på, at han ville medvirke i år, men det endte alligevel sådan.

»Jeg elsker 'Vild med dans', og jeg håber ikke, at det er sidste gang, jeg har lavet det. Men jeg ved ikke endnu, hvad der kommer til at ske næste år, og det har jeg det helt fint med,« sagde han sidste sæson og uddybede:

»Det kan være, det er, fordi du spørger mig, når jeg lige er blevet færdig med det, så jeg er ret mættet.«

Michael Olesen var mødt op på den røde løber med sin kæreste, den tidligere playboymodel Joan Divine, som han har dannet par med i mange år. De to har ærligt fortalt om deres problemer med at få børn.

Michael Olesen gav et interview om emnet i 2016 med B.T., som kan læses her. I sommer offentliggjorde Joan Divine så, at de var færdige med at prøve at lave flere børn.

»Det er simpelthen det hårdeste, jeg nogenside har prøvet; bare at sige det til mig selv, vores forsøg er brugt op, vi har været igennem alt, vi har prøvet alt, det virker ikke. Og efter 15 forsøg kan min krop ikke mere,« skrev 40-årige Joan Divine dengang.