Der er fuld knald på danskernes sommerferie, og det har fået B.T. til at ringe en række kendte op for at høre sjove anekdoter og erindringer fra tidligere ferier.

Og en af dem, der i den grad har et morsomt ferieminde i bagagen, er Maria Donna, der er gift med den tidligere realitystjerne Michael Monetz.

Hun fortæller, hvordan en omgang sexy-time udviklede sig til 'farty'-time, da kendisparret for fem år siden var på sommerferie i Marmaris ved Middelhavskysten.

Her havde de to hygget sig vældigt i baren, hvor den ikke havde fået for lidt.

»Michael er ikke vant til at drikke alkohol, men det gjorde han den aften, og han nåede op på hele 17 'Sex on the Beach'-drinks,« siger Maria Donna.

Hun fortæller endvidere, stemningen blev så god, at parret forlod baren for at gå op på hotelværelset, men her gik det bare helt galt – på den morsomme måde.

»Jeg spillede jo rigtigt op og ville være lidt fræk, så jeg vælger at gå ned og lege lidt, og lige pludselig slår han bare en mega prut,« lyder det fra Maria Donna.

»Så ligger man der og tror, at man er rigtig fræk, og så bliver man pruttet i ansigtet,« fortsætter hun grinende.

Michael og Maria Monetz i 2013.
Michael og Maria Monetz i 2013. Foto: Aladdin-premiere
Vis mere

Michael Monetz' reaktion dengang var ligeledes at bryde ud i latter, fortæller hun.

»Han kunne absolut ingenting, fordi han grinte så meget, og ti minutter efter faldt han så i søvn, og så var den aften ligesom overstået.«

Maria Donna og Michael Monetz havde – inklusive lidt pauser fra hinanden – allerede dengang været gift i 14 år, og hun anerkender da også, at det nok ikke havde været lige så sjovt, hvis det var sket første gang, de skulle have sex.

»Det kan jo ske for alle og enhver, og han har jo gjort det godt i nu 19 år, så jeg kan sagtens leve med, at jeg er blevet pruttet i ansigtet en enkelt gang,« siger hun og fortsætter:

»Og nu er det jo bare endnu sjovere, fordi det er en sjov historie, som Michael kalder et af de pinligste øjeblikke. Sex on the beach blev til fart on the beach,« griner hun.