»Det giver absolut ikke overskud lige nu, men det kan da være, det gør det en dag.«

Det lyder ikke just som en iværksætters drøm. Det lyder måske endda ganske alvorligt, men den 54-årige tv-og realitystjerne Michael Monetz siger det med en stor latter.

Han har været med i realityprogrammer som 'Tæsk en Kendt', deltaget i 'Talent' og haft sit eget program 'Holtewood', der fulgte hans familie, der bor i huset, de har døbt 'Villa Medusa'.

Sammen med sin kone, Maria Donna, driver de en skønhedsklinik på Østerbro, men i slutningen af 2021 kastede Michael Monetz sig ind i en ny branche.

Sammen med bagerne Linda og Jimmy Bosse åbnede de bageriet 'The Old Bakery' på Istedgade i København. Og det var Linda Bosse, der fik Michael Monetz med på vognen, da hun var inde på hans skønhedsklinik på Østerbro.

»Jeg fandt på navnet ‘The Old Bakery’, fordi jeg synes, det lyder fedt. Vi har en drøm at lave en masse rundt omkring i hele Danmark,« siger Michael Monetz til B.T.

At han er lidt af en bagerjomfru, kommer især til udtryk i disse dage, hvor et bestemt bagværk er særligt populært.

»Jeg vidste slet ikke, at folk gik så meget op i fastelavnsboller. Det er vist et meget godt tegn på, at jeg er ny i den her branche,« siger Michael Monetz grinende og fortsætter.

»Det er kraftedeme mærkeligt, når man ikke har prøvet at være i den branche før. Jeg har ikke en skid forstand på restaurationsbranchen, men vi kæmper og har det godt.«

Således ser der ud i Michael Monetz nye bageri.
Således ser der ud i Michael Monetz nye bageri. Foto: Privat
Vis mere

Selvom Michael Monetz er ny branchen så fik han grønt lys til indretningen af bageriet.

Og hvis man kender lidt til Michael Monetz' indretningsstil, så er man ikke i tvivl om, hvordan det er indrettet.

»Alt er lavet, som jeg elsker det. Det er den gode gamle Versace-stil med guldstole og lysekroner. Det er deres egen skyld, det ser sådan ud. Jeg kan kun indrette på en måde, og det er på den måde.« siger Michael Monetz – igen grinende.

På trods af at der ikke er det, der ligner overskud i hans nye foretagende, så nyder han det.

»Vi har det skidesjovt, og det er sgu det vigtigste her i livet,« siger en grinende Michael Monetz.

Han oplyser desuden, at han hver dag kører brød ind til bageriet fra Linda og Jimmy Bosses bageri på Østerbro. Derudover kan man forvente at blive betjent af ham alle lørdage, hvis man slår et smut forbi The Old Bakery.

Andre læser også