____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Tæt ved 300 millioner kroner har Michael Laudrup tjent i løbet af sin fodboldkarriere. Først som spiller og siden som træner. Men ejendomsinvesteringer har også øget Michael Laudrups formue betydeligt. Det fortæller han i et interview med Børsen.

Faktisk var det lidt af et tilfælde, at Laudrup fik så stor succes med investeringer i fast ejendom, afslører han selv overfor avisen. Men ét tip vil han gerne give videre.

- Jeg har aldrig været en, der har siddet og købt og solgt aktier og obligationer, men det er jo også en slags investering at købe hus, og jeg har i hvert fald været meget heldig med hensyn til de boliger, jeg har købt. Måske fordi jeg altid er gået efter de tre vigtigste ting for en ejendomsmægler: beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed, siger Michael Laudrup til Børsen. 

Scoopet for Laudrup opstod, da han fik ved et tilfælde mulighed for at købe en grund på 8500 kvadratmeter på Vedbæk Strandvej ud til vandet nord for København til otte mio. kr.

Laudrup byggede siden hus på den tilkøbte grund med mulighed for at udstykke. I 2004 kunne Laudrup indløse gevinsten, da han solgte huset samt 60 procent af grunden for 28 mio. kr. og byggede nyt hus på nabogrunden.