Paris Jackson i 2012.
Paris Jackson i 2012. Foto: PHIL McCARTEN

Paris Jackson raser over de tårnhøje forventninger, som hun føler omverden stiller hende.

Michael Jacksons teenagedatter, Paris, opdaterer ofte sin Instagram-profil. I løbet af denne uge er den 17-årige pige kommet med et voldsomt udbrud på sin profil.

»Det er fucking latterligt. Forventes det, at jeg bogstaveligt talt sidder på min røv hele dagen for at svare på kommentarer, som folk skriver (positive og negative)?,« skriver hun ifølge the Sun.

FILES-SAFRICA/MICHAEL JACKSON

Trods sin unge alder så har Paris Jackson haft alvorlige personlige problemer. I 2013 forsøgte hun at tage sit eget liv med en overdosis medicin og en skarp genstand.

Sådan ser Paris Jackson ud i dag.

Til dagligt kæmper hun med at holde et alkoholmisbrug for døren, hvorfor hun slet ikke har tid til at besvare alle folks spørgsmål på eksempelvis Instagram.

Brandon

»Jeg skal til aa-møder (anonyme alkoholikere, red.). Familieforpligtelser. PERSONLIGE forpligtelser. Det er så fucking egoistisk, at jeg bogstaveligt talt bliver angrebet for hvert enkelt fucking ting, som jeg poster (på Instagram, red.), bare fordi folk som jeg SLET IKKE KENDER ikke får, hvad de vil have.

Paris Jackson slutter af med at skrive om sin far, der døde i 2009.

»Jeg kender ikke nogen af jer. Jeg sætter pris på kærligheden og støtten, men forventningerne er fucking latterlige. Forventningerne til min FAR var fucking latterlige. Han skyldte jer ikke noget som helst, men alligevel blev han revet i stykket på daglig basis. Det kommer ikke til at ske for mig.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.