"Tilbage til fremtiden"-stjernen Michael J. Fox (49) har i de seneste måneder gjort store fremskridt i kampen mod Parkinsons sygdom, der tvang ham til at sætte sin karriere på hold i 2000.

80er-ikonet har kæmpet hårdt mod sygdommen, men i vinters afslørede National Enquirer, at nye behandlinger og medicin har gjort ham i stand til at fungere næsten normalt, og skuespilleren blev herefter hyldet som en "medicinsk mirakel".

I 1998 undergik Fox en hjerneoperation, og indgrebet, der var en succes, fik reduceret skuespillerens rystelser i venstre side af kroppen.

Det varede imidlertid ikke længe, før den højre side også bar præg af sydommen, og flere læger har derfor rådet ham til at gennemgå en ny operation.

Men i et nyligt interview med Dr. Sanjay Gupta fra CNN fortalte Fox, at han ikke ønsker at udføre en anden operation, før lægerne kan garantere et bedre resultat.

Fox erklærede også, at han ønsker at tilbringe den tid han har tilbage med sin kone, skuespillerinden Tracy Pollan, og parrets fire børn - Sam (21), tvillingerne Aquinnah og Schyuler (15) og Esme (8).

Fox blev diagnosticeret med Parkinsons i 1991, og i stedet for at gennemgå flere operationer, ønskede han at vente, indtil et tidspunkt, hvor man kunne garantere en forbedring