Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

I starten af 80erne var Debra Winger et brandvarmt navn. Alle ville arbejde med hende efter 'Wonder Woman'-serien og den Oscar-vindende 'An Officer and a Gentleman'.

Alle – bortset fra hendes skuespillerkollega Michael Douglas.

For der har siden 1984, hvor filmen 'Romancing the Stone' kom ud, gået rygter om, at Michael Douglas afviste at have Debra Winger i hovedrollen på kærlighedsdramaet, han producerede, fordi hun bed ham i armen.

Og nu bekræfter den 77-årige skuespiller de sejlivede rygter i Rob Lowe-podcasten 'Literally!'.

Skuespillerne Michael Douglas og Debra Winger.
Skuespillerne Michael Douglas og Debra Winger.
Vis mere

Ifølge Michael Douglas mødtes han og Debra Winger til tequilashot på en mexicansk restaurant i Texas med forhåbningen om, at Debra Winger skulle spille forfatteren Joan Wilder, der ude i junglen forelsker sig i Michael Douglas' rolle, eventyreren Jack Colton.

»Vi går så ud, og ligesom du ville sige sådan: 'Hey, du!' og give nogen et lille klem i armen, du ved, som en spøg, så siger hun: 'Hey, du!', og hun rækker over, og hun bider mig – i armen!', fortæller Michael Douglas i podcasten.

Debra Winger får tilmed bidt igennem huden på ham, og det var altså grænsen, måtte Michael Douglas forklare resten af holdet på filmen.

»Jeg bryder sammen i tårer og siger: 'Jeg kan ikke tage ud i junglen med hende – hun bed mig i armen!'«

Så hovedrollen som Joan Wilder gik i stedet til Kathleen Turner, der endte med at blive belønnet med en Golden Globe for præstationen.

Kathleen Turner har også – i modsætning til Debra Winger – kommenteret rygterne om det famøse bid.

I sin biografi 'Send Yourself Roses' berettede den 67-årige skuespillerinde nemlig, at hun fik rollen i stedet for Debra Winger, fordi hun og Michael Douglas »ikke kom ud af det med hinanden«.

»De mødtes for at diskutere det på en mexicansk restaurant, og hun bed ham, eller det sagde han i hvert fald,« står der i biografien fra 2008.

Andre læser også