Normalt investerer den kvindelige 'løve' Mia Wagner, der er kendt fra DR-programmet ”Løvens Hule”, ikke i virksomheder, før de har fået lidt erfaring.

Men gennem sit selskab Nordic Female Founders har Mia Wagner nu gjort en undtagelse.

Og nu må det så bære eller briste, for kun fremtiden vil vise, om investeringen var den rigtige. Det danske hudplejebrand Lucia Care, som Wagner har kastet sine penge efter, har nemlig ikke solgt noget endnu.

»Det er usædvanligt, at vi går ind så tidligt. Vi plejer jo gerne at ville have, at virksomheden har tidligere erfaringer med markedet, inden vi bliver en del af det,« fortæller Mia Wagner til Finans.

Men i dette tilfælde har vurderingen været, at Lucia Care har brug for 'løven' og hendes holds hjælp for at løfte produkterne ud på markedet.

En anden grund til, at Mia Wagner, der er medstifter og direktør i Nordic Female Founders, har valgt at investere så tidligt, er, fordi hun har hjertet med i det.

Wagner har nemlig været stressramt og netop Lucia Care er cremer, der er udviklet til forebygge stress.

Ifølge CVR-registeret har holdingselskabet bag Lucia Care i juni fået tilført kapital på omkring 1,5 millioner kroner, mens der i samme periode blev kastet knap to millioner kroner efter driftsselskabet. Ingen af investorerne, som også tæller speciallæge Christian Bøving og hudplejevirksomheden Dermapharm, ønsker at bekræfte, hvilke beløb de er kommet med.