Lyt til artiklen

Mia Wagner danner ikke længere par med erhvervsmanden Jeppe Christiansen.

Det afslører hun i et interview med Alt for damerne, hvor hun blandt andet italesætter den skyld, hun har følt over for sine børn.

Her forklarer hun, at hun i kølvandet på sin skilsmisse i 2019 forsøgte sig med at skabe en bonusfamilie med Jeppe Christiansen og hans børn, fordi hun havde en forventning om, at det var sådan en familie så ud: Med en mand, en dame, nogle børn og et hus.

»Hvis jeg ikke kunne levere den pakke, var jeg simpelthen ikke en ordentlig mor,« fortæller erhvervskvinden, der blandt andet er kendt fra ’Løvernes Hule’, til mediet og fortsætter:

»Meget sent gik det dog op for mig, at mine børn ikke trivedes i det. Det, at jeg havde taget mine børn igennem min forståelse af 'en rigtig familie' og derefter at skulle flytte dem igen, gjorde, at jeg følte, at jeg havde fejlet som mor. At jeg ikke havde været god nok til at tage deres behov alvorligt. Jeg syntes simpelthen ikke, at jeg havde gjort det godt nok som mor. Jeg havde ikke levet op til mit ansvar.«

Mia Wagner beskriver, at det at acceptere – og indse -, at hun selv og sine to døtre udgør hendes familie, som det bedste, hun har gjort.

Nogenlunde samme tid, som hun lod sig skille i 2019, valgte Mia Wagner også at trække sig fra familievirksomheden Freeway-koncernen, hvor hun var administrerende direktør.

Herefter stiftede hun investeringsvirksomheden Nordic Female Founders.