Metallica spilede for fulde huse i Costa Ricas hovedstad San José den 7. marts. Torsdag gik det galt, da bandet spillede i en park i Colombias hovedstad Bogota.
Metallica spilede for fulde huse i Costa Ricas hovedstad San José den 7. marts. Torsdag gik det galt, da bandet spillede i en park i Colombias hovedstad Bogota. Foto: Reuters

Masseuroligheder da Lars Ulrich og de øvrige medlemmer af Metallica gav koncert i Colombias hovedstad. Cirka 130 personer anholdt.

Omkring 130 mennesker blev anholdt, da der udbrød uroligheder i forbindelse med en Metallica-koncert i Colombias hovedstad, Bogota, oplyser lokale medier.

Koncerten løb af sporet, da hundreder af vilde fans forsøgte at komme gratis ind til heavy metal-bandets første koncert i landet i 11 år.

Bogotas centrale alarmcentral oplyser, at fire politifolk og fire civile er blevet indlagt på hospital i forbindelse med urolighederne omkring byens Simon Bolivar-park.

Radio Santa Fe oplyser, at der forud for Metallica-koncerten cirkulerede opfordringer på det sociale netværk Facebook til at forsøge at løbe storm på koncertstedet.

Ifølge colombianske medier deltog fra 20.000 og helt op til 70.000 mennesker i koncerten.

Der var udkommanderet omkring 1500 politifolk i forbindelse med koncerten.

Metallica havde ikke givet koncert i Colombia siden maj 1999. Bandet spiller for øjeblikket i Mellem- og Sydamerika på deres 'World Death Magnetic Tour'.

/ritzau/
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.