Melvin Kakooza siger indtil videre nej til at være med i 'Vild med dans'.

Den 30-årige tv-vært er ellers blevet lidt af en TV 2-darling.

Siden han i 2017 vandt DM i standup har han haft sit eget TV 2-talkshow, medvirket i et populært TV 2-underholdningsprogram som 'Stormester', ligesom han i 2021 var udset til at vikariere for Sofie Linde som vært på TV 2's udgave af 'X Factor' (Han måtte som bekendt trække sig på grund af sygdom).

Da B.T. møder Melvin Kakooza på den røde løber til årets 'Zulu Comedy Galla', er det derfor oplagt at spørge, om TV 2 ikke har forsøgt at få ham med i 'Vild med dans'.

Melvin Kakooza giver sin travle kalender skylden for, at han endnu ikke har været med i 'Vild med dans'.
Melvin Kakooza giver sin travle kalender skylden for, at han endnu ikke har været med i 'Vild med dans'.
Vis mere

Her lyder svaret:

»Om jeg er blevet spurgt? Det er jeg, ja.«

Melvin Kakooza fortæller videre, at han kun er blevet spurgt én gang - og her sagde han nej, fordi det ikke gik op med hans kalender.

»Men måske en dag,« lyder det videre fra Melvin Kakooza, der - direkte henvendt til TV 2 - opfordrer tv-stationen til at spørge i bedre tid næste gang.

»Det er jo et fantastisk program,« tilføjer han.

For tiden er Melvin Kakooza i gang med at lave nye 'Helt sort'-programmer, hvor han tager rundt i Danmark og bliver klogere på den danske kultur.

Han har også for nyligt indgået et nyt samarbejde med event-arrangøren Live Nation om en masse fremtidig comedy, og så fortalte han for nylig til Her & Nu, at der kommer en ny sæson af hans TV 2-talkshow 'Melvin Kakooza talkshow'.

Se Melvin Kakooza fortælle om sit 'Vild med dans'-afslag i videoen øverst.

Herunder kan du høre seneste udgave af B.T.s podcast 'Det vi taler om':