Det bliver alligevel ikke komiker Melvin Kakooza, der fredag indtager scenen som vært, når 'X Factor' går live.

Sofie Lindes barselsvikar er nemlig blevet sygemeldt, efter læger har fundet en tumor i hans hjerne.

»Melvin har i den sidste tid haft ubehag og er derfor blevet undersøgt grundigt. Det har desværre vist sig, at han i noget tid har gået rundt med en hjernetumor i baghovedet, som har vist sig at være godartet. Den er nu blevet opereret væk.«

»Det er naturligvis et kæmpe chok for ham og hans familie, og de har nu brug for al den ro, de kan få, for at han kan komme sig. Jeg håber og appellerer til forståelse for, at vi ikke har yderligere kommentarer i den kommende tid,« oplyser hans manager, Jakob Riis, i en pressemeddelelse fra Have Kommunikation.

Heri lyder det også, at Melvin Kakooza for nuværende ikke ønsker at udtale sig om situationen.

En situation, der betyder, at hans 'X Factor'-eventyr aldrig rigtig nåede at komme i gang.

De seneste uger har man kunnet se ham gå i oplæring hos Sofie Linde, så han kunne blive klædt på til at styre løjerne under programmets liveshow, som går i gang 26. februar.

Men nu – få dage før sangprogrammets livedel skydes i gang – står TV 2 altså uden vært på det populære program.

»Vi er enormt berørte af situationen og ønsker Melvin alt det bedste. Nu er han sygemeldt og har brug for al den ro og fred, han kan få. Derfor kommer Melvin naturligvis heller ikke til at være vært på 'X Factor'.«

»Det er vi oprigtigt meget kede af, for Melvin ville have været en fantastisk vært,« lyder det fra TV 2-underholdningsredaktør Dorte Borregaard. Hun tilføjer, at TV 2 hurtigst muligt vil præsentere en ny vært.