Højt at flyve, dybt at falde. Det velkendte ordsprog passer ganske godt til den situation, som den engang så feterede Melrose Place-skuespillerinde Heather Locklear befinder sig i.

Hendes liv er endt i en stor nedtur, der netop er kulmineret i en behandlingsdom.

Noget gik tilsyneladende helt galt i skuespillerindens hjem i Thousand Oaks i Californien i februar sidste år.

Af uvisse årsager gik den 57-årige Locklear tilsyneladende amok på sin kæreste, Chris Heisser, der ifølge CNN blev banket, så han fik en skade. B.T. har tidligere beskrevet, at han fik næsetippen bidt af.

Heather Locklear har fået en behandlingsdom.
Heather Locklear har fået en behandlingsdom. Foto: Jason Merritt
Vis mere

Men volden stoppede ikke der.

Da redningsmandskab og politi kom frem til adressen, fik de tilsyneladende også nogle bank af den tidligere stjerne.

Og den slags tager man ikke let på i USA.

Locklear blev efterfølgende sigtet for vold i form af slag mod en ordensbetjent samt mod en redningsarbejder, ligesom hun også blev sigtet for at modsætte sig og forhindre ordensbetjentens arbejde.

Her ses Heather Locklear, mens hun var gift med Richie Sambora.
Her ses Heather Locklear, mens hun var gift med Richie Sambora. Foto: ALEX OLIVEIRA
Vis mere

Fredag blev sagen mod Heather Locklear afsluttet, da distriktsanklageren oplyste, at Locklear ikke har indsigelser mod sigtelserne.

Hun fik dermed en fængselsdom på 120 dages – dog betinget såfremt skuespilleren gennemfører en behandlingsdom. Gennemfører hun dommen, slipper hun altså for fængsel.

Foruden sin skuespilkarriere har Locklear også været kendt for i en årrække at have været gift med først rockens bad boy ’Tommy Lee’ og senere Bon Jovi-guitaristen Richtie Samboa .

Efter skilsmissen fra Samboa gik det angiveligt helt galt for skuespillerinden, der røg ud i et alkohol- og medicinmisbrug.