»Jeg synes, det er skræmmende. Men også sjovt.«

Sådan lød det i 2020 fra Kirsten Siggard, da hun deltog i programmet 'Til middag hos', og af de andre gæster lod sig overtale til at oprette en profil på datingappen Tinder.

Og selvom der har været lidt bid, er der i dag blevet stille på den digitale datingfront.

»Jeg har da også mødt en masse søde mænd på den måde, men der er aldrig noget af det, der har holdt mere end et par måneder, og lige nu holder jeg en pause,« fortæller hun i et stort interview med Hendes Verden, skriver Alt.dk.

68-årige Kirsten Siggaard fortæller, at det er alderen, der kan spille ind, da man har tillagt sig mange vaner, som kan være svære at give afkald på, og at der derfor skal en ganske særlig mand til at ændre på tingene.

Det er dog ikke værre, end at hun har det ganske godt i sit eget selskab og sammen med sine venner.

Kirsten Siggard blev i 2017 skilt fra sin mand gennem 38 år, Jørgen Andersen. Og det var ganske udramatisk, fortalte hun dengang til B.T.

»Der er ikke nogen årsag til det (skilsmissen, red.), ud over at vi bare blev venner, og det kan man sagtens være, uden at man er gift,« forklarede hun med et grin.

I interviewet med Hendes Verden åbner Kirsten Siggard også op om den tid, hvor hun pludselig blev et landskendt navn.

Fra 1983 til 1990 var hun således syv gange med i det danske Melodi Grand Prix. Første gang som en del af gruppen Sir Henry, fem gange sammen med Søren Bundgaard og en enkelt gang som solist.

Tre af gangene blev det sågar til sejr. Men det kom også med en udmattende pris.

»Jeg vejede kun 49 kilo, jeg var så tynd, at mine skulderblade stak ud fra ryggen. Jeg havde så travlt, og jeg var så træt, at jeg måtte have en lur midt i grandprixet,« fortæller hun om deltagelsen i 1987, hvor hun og Søren Bundgaard sang sangen 'Farvel og tak', som fik en femteplads.

De klarede sig også ganske pænt til Eurovision, hvor det blev til henholdsvis en fjerdeplads, 11.-plads og tredjeplads.