En velkendt reality-babe har fundet sig en sød kæreste.

I juni 2017 blev den forhenværende ‘Paradise Hotel’- og ‘Robinson’-deltager Melissa Nielsen mor til sit andet barn, datteren Mynte, som hun har fået med en anonym donor, da hun ikke havde fundet manden i sit liv. I forvejen har hun også sønnen Mason på tre år, som hun har fået sammen med ekskæresten Mikkel Serwin, som vi kender fra TV3-programmet ‘For lækker til love’.

Siden Melissa og Mikkel gik fra hinanden i 2015, har Melissa jagtet kærligheden i blandt andet ‘Dagens mand’, men hun har ikke haft heldet med sig. Nu har hun dog fundet en sød mand i sit liv, som hun er klar til at præsentere for offentligheden:

»Vi har mødt hinanden over Instagram i starten af foråret. Jeg sad en aften sammen med en veninde, og så dukkede hans billede op, og så skrev jeg til ham. Og så udviklede det sig faktisk bare derfra. Så det var meget tilfældigt, at vi lige fandt hinanden. Han hedder Peter, er 26 år, arbejder med at hjælpe unge misbrugere og bor i Nordsjælland,« fortæller Melissa, der selv bor i Randers, så afstanden mellem dem er stor:

»Det går faktisk rigtig godt, selvom vi bor langt fra hinanden. Nu har jeg jo ikke været i et forhold længe, og når man ikke er vant til det, så har det faktisk fungeret rigtig godt, at det er gået stille og roligt. Så i starten har vi set hinanden de weekender, hvor Mason har været hos sin far. Så har vi også kunnet lære hinanden rigtig at kende, inden Mason skulle præsenteres for Peter. I maj gjorde vi det så officielt for venner, familie osv., så nu ses vi stort set hver weekend. Selvfølgelig er savnet der, men jeg synes, det går super fint indtil videre,« forklarer Melissa.

Fælles bolig og børn

Det viste sig at være rent held, at Peter ikke havde skrevet sin alder på 26 år på sin Instagram-profil, da Melissa så erkender, at hun ikke ville have fundet ham interessant.

»Normalt er jeg ikke til yngre fyre, så han er ret heldig, at hans alder ikke stod på hans profil, for så havde jeg ikke skrevet til ham. Jeg er jo selv 31 år, så jeg synes, fem år er ret meget. Men jeg tænker ikke så meget over det nu, for han virker ældre, end han er, og han er rigtig god for mig og rigtig god for børnene,« forklarer Melissa og fortæller, at selvom det i øjeblikket går godt for parret med at bo hver for sig i hver sin ende af landet, betyder det ikke, at det skal fortsætte sådan med dem i fremtiden:

»Vi har snakket om, at vi engang i det nye år gerne vil flytte sammen, hvis det stadig går så godt mellem os. Så der skal vi så også finde ud af, hvor vi skal flytte hen osv. Så det bliver spændende, hvad det bliver til. Peter vil også rigtig gerne have børn, så hvis det bliver så seriøst mellem os, at vi flytter sammen, så vil jeg ikke udelukke, at vi også skal have et barn sammen,« forklarer Melissa.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Populær YouTuber takkede nej til ‘Vild med dans’

CHOK: Realitystjerne fundet død

Sarah Louise afslører: Derfor er jeg med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’