Meghan Markle har kun ét råd til den skuespiller, der en dag skal spille hende i en film.

»Hun kan altid ringe til mig!«

Det fortæller hertuginden af Sussex i et stort interview med Variety.

Inden amerikanske Meghan Markle giftede sig med prins Harry og blev en britisk prinsesse, ernærede hun sig som skuespiller og havde en strålende karriere med rollen som Rachel Zane i Netflix-serien 'Suits'.

Men da det at være kongelig ikke blot er en titel, men også et arbejde, måtte hun vinke farvel til skuespillet ved indgåelsen af ægteskabet.

Indtil hun og prins Harry i 2020 trak sig som fremtrædende medlemmer af kongehuset og dermed selv må finde på måder at tjene penge.

Foreløbig er det blevet til podcasten 'Archewell', en børnebog og store aftaler med Spotify og Netflix.

Men skuespillet kommer Meghan Markle ikke til at vende tilbage til.

»Nej, jeg er færdig. Man skal aldrig sige aldrig, men min intention er absolut ikke at gøre det,« siger hun til Variety.

Her kommenterer hun også det faktum, at en anden skuespiller formentlig vil komme til at portrættere hende en dag. Og at hun i den forbindelse bliver nødt til at fortælle sig selv, at den Meghan Markle, man kommer til at se på skærmen, er en karikatur af den virkelige.

Derfor har hun ét råd til den skuespiller, der får æren:

»Jeg håber, at hun under forberedelserne til rollen, at hun finder frem til det blide, legesygen og latteren. Det fjollede. Jeg håber, hun finder nuancerne,« siger hun og tilføjer, at vedkommende endelig bare skal ringe til hende for at høre mere.